Columbia 2 kampioen!

DSC 0001Het werd afgelopen zondag dé bekroning op het seizoen 2017/2018 voor Columbia 2. Door Overwetering 2 in eigen huis te verslaan met 5-2 werd de voorsprong in punten onoverbrugbaar voor de nummer 2 Albatross 2 en werden de mannen van Columbia 2 kampioen van de 2de klasse B voor reserveteams!

 

Na de promotie van vorig seizoen naar de 2de klasse voor reserveteams werden voor het nieuwe seizoen ambitieuze doelen gesteld door Anton en zijn team. Voorzichtig werd er gesproken over kampioensaspiraties, maar eerst moest er maar eens gekeken worden of het team nog beter kon worden dan vorig jaar.

 

Met op een aantal plekken versterkingen werd eind september de eerste competitiewedstrijd gespeeld tegen Lemelerveld, waar met 0-4 gewonnen werd. Een goed begin bleek inderdaad het halve werk, want de rest van het seizoen werden alle wedstrijden op twee na gewonnen. Voor de winterstop lieten de mannen ruime overwinningen op bijna alle tegenstanders zien. Na de winterstop ging het minder makkelijk, maar werden de wedstrijden nog steeds gewonnen. Dit alles leidde vorige week tot het opeisen van het kampioenschap, ook al zijn er officieel nog twee wedstrijden te spelen. De voorsprong op Albatross is sinds afgelopen zondag 11 punten en daarmee onoverbrugbaar.

 

De mannen hebben dus nog twee wedstrijden af te werken en zullen vast nog lang nagenieten van dit prachtige seizoen. Wilt u ook nog een beetje nagenieten van het seizoen van Columbia 2?
Klik dan hier en bekijk de samenvatting van foto’s en video’s om dit heerlijke seizoen mee te beleven!
Tip: bekijk het filmpje met geluid.