Charlie van der Hulst toch te bewonderen in Apeldoorn?

CharlieOp 20 maart jl. maakten Charlie van der Hulst (22) en Hoofdklasser csv Apeldoorn bekend dat door maatschappelijke ambities een langer verblijf bij de hoofdklasser een moeilijke combi zou worden.

Ondanks deze moeilijke beslissing, blijft voetbal toch mijn grootste hobby. Met Columbia heb ik de afgelopen periode een aantal prima gesprekken gehad. Ondanks dat ik binnenkort eerst een mooie reis ga maken en pas in oktober terug ben, geeft Columbia mij alle ruimte om mij te bezinnen over mijn maatschappelijke toekomst, waar die ook moge zijn. Bij mijn terugkomst mag ik aansluiten bij de selectie en kan ik toch mijn grootste hobby op niveau blijven uit oefenen. Inmiddels heb ik van trainer Willem Mulderij al mooie trainingsschema’s mogen ontvangen om mijn basisconditie op peil te houden. Zelf hoop ik eind oktober begin november mijn rentree te maken in Apeldoorn. We gaan het allemaal zien.

 

Columbia hoopt oprecht gebruik te kunnen maken van de kwaliteiten van Charlie, waarbij alles afhangt van de maatschappelijke carrière die voor zowel Charlie en Columbia nog niet 100% duidelijk zijn.

 

Namens de TC veel succes Charlie