Spits Leon de Bok naar Columbia

Leon de BokColumbia sluit na 10 jaar Leon de Bok in haar armen. De 25 jarige spits is vanaf de pupillen door Columbia opgeleid, en doorliep alle selectie elftallen met glans. Vanaf de B-junioren verkaste Leon naar WSV, en speelde zich in het 1e elftal – alvorens hij naar Robur et Velocitas vertrok.

 

Voor Columbia is Leon een welkome versterking voor de selectie – nadat onlangs Modou Nyang en Maxime Koutamay de technische commissie beiden aan hebben gegeven om te stoppen met voetballen.

 

Ik heb afgelopen seizoen voor mij zelf een top jaar gehad. Was super fit, zat daardoor goed in mijn vel – ondanks dat we gedegradeerd zijn heb ik toch 15 doelpunten gescoord (competitie). Ik heb altijd mijn eigen belang uitgezet, maar wil nu minimaal 2e klasse blijven spelen en ben voor mezelf nog niet klaar, de ambitie van Columbia past geheel bij mij, en de club ken ik door en door. Bij Robur heb ik het super naar mijn zin gehad, al met al een hele fijne club. Verder ben ik Columbia altijd blijven volgen, dat is toch je cluppie, waar het allemaal begon. Woonde met mijn ouders bijna op het complex, heb er het grootste gedeelte van mijn jeugd gewoond en er fijne herinneringen aan over gehouden.

 

Namens de TC veel succes Leon