Willem Mulderij langer bij Columbia

received 379117256201448Trainer Willem Mulderij heeft zijn verblijf bij Columbia verlengd. Afgelopen week zette de Apeldoornse oefenmeester zijn handtekening onder een nieuw eenjarig contract.

 

“Het was vanaf begin af aan van beide partijen de intentie om te verlengen”, aldus Willem, die inmiddels goed gewend is geraakt op de Winkewijert. “Voor mij zijn er drie zaken belangrijk, namelijk de potentie in de groep, de ambitie van de club en de sfeer binnen de vereniging en over alle drie ben ik uitermate positief”.

 

Namens Columbia geeft bestuurslid voetbalzaken Bob Oonk aan dat zowel het bestuur als de spelersgroep erg tevreden zijn over het functioneren van de hoofdtrainer.

“We zijn met z’n allen aan een sportief project bezig. Daarbij zien we dat spelers beter worden, wat dan weer automatisch gepaard gaat met goed verzorgd veldspel. Dit willen we graag voortzetten en uitbouwen”.

 

Het kampioenschap in 2J lijkt te gaan tussen Achilles ’12 uit Hengelo en Bon Boys uit Haaksbergen. Willem is een trainer die graag om de prijzen speelt en wil met de spelersgroep het 100-jarig bestaan opluisteren met een sportief succes. “Een periodetitel behoort zeker nog tot de mogelijkheden en na de verrassende uitslagen van afgelopen zondag is de 3e plaats weer binnen handbereik”.

 

Op dit moment voeren Willem en Bob gesprekken met de spelers uit de selectie voor komend seizoen. “De intentie en de verwachting is om de spelersgroep zoveel mogelijk in tact te houden, en daar waar nodig is te versterken voor het seizoen 2019/2020“.