De A-selectie krijgt verder vorm

columbiateamNa het vorige bericht op de website is er nog meer goed nieuws te melden.

 

Jan Lemmerman heeft namelijk toegezegd om volgend jaar ook weer het Columbia shirt te gaan dragen. Hij heeft het heel goed naar zijn zin binnen Columbia na zijn overgang van Robur et Velocitas. Wij als Columbia kunnen dus ook volgend jaar weer genieten van zijn snelle dribbels, zijn passing en zijn doelpunten.

Jesse Punt heeft tevens laten weten volgend jaar weer graag deel uit te maken van de A-selectie. Jesse heeft dit jaar veel last gehad van een liesblessure. Maar daar is hij gelukkig van hersteld zodat we hem weer aan het werk kunnen zien.

 

De volgende aanwinst voor de selectie is de robuuste verdediger Mischa Hendriksen, niet nieuw binnen de vereniging uiteraard, maar wel weer terug in de A-selectie. “Het blijft toch het mooiste om in het eerste te spelen” was zijn belangrijkste reden om zich weer beschikbaar te stellen. En daar zijn wij natuurlijk heel blij mee!

De 4de aanwinst is ook weer echt zo’n verenigingsdier namelijk Tim Veeneman. Tim zal de groep als keeper komen versterken. Het is de wens van de staf om met 3 keepers te werken. Met Leroy en Jorrit hebben we al 2 fantastische keepers en Tim past precies in het profiel als aanwinst bij deze 2.

 

Met deze 4 aanwinsten krijgt de selectie voor volgend seizoen al behoorlijk vorm. Het is de bedoeling om een hele sterke en brede herkenbare groep neer te zetten. Een groep die mee kan doen om de bovenste plaatsen.

 

We houden jullie via de website geïnformeerd!