Maikel Lange aankomend seizoen Columbiaan!

downloadPhoto-6Maikel Lange (26 jr.) voetbalt volgend seizoen in het geel-zwart van Columbia. Al geruime tijd terug heeft Maikel csv Apeldoorn laten weten te vertrekken uit Orderbos.

"Columbia was zeer attent en accuraat. Ik heb de gesprekken met Columbia allemaal eens rustig tot me genomen en zij zijn al die tijd met mij in contact gebleven, dat zegt iets over de club. Columbia heeft enorm veel ambitie, en dat spreekt mij erg aan. Daarnaast heb ik altijd in mijn achterhoofd gehouden om op een bepaald moment terug te keren daar waar ik mijn eerste stappen als voetballer heb gezet namelijk Columbia. Onlangs ben ik vader geworden, en wilde ik graag in Apeldoorn blijven voetballen, waarbij ook mijn drukke werkzaamheden een belangrijke rol hebben gespeeld in mijn keuze."

 

Maikel begon als 5 jarige bij COLUMBIA en kwam onder andere uit voor, WSV AGOVV, VITESSE, FC ZWOLLE, FC UTRECHT, FC LIENDEN, NUNSPEET en csv APELDOORN.

 

"Ik heb er ontzettend veel zin in en wil het team graag versterken. Zoals gezegd Columbia is erg ambitieus en dat kan ik goed combineren met mijn huidige privé-situatie. Waar ik heel erg blij mee ben is dat we op echt gras trainen en spelen. Er staat een mooie selectie en de meeste spelers ken ik ook. Alle ingrediënten zijn aanwezig om er wat moois van te maken volgend seizoen, maar eerst richt ik mij natuurlijk op mijn huidige club csv Apeldoorn, waarbij we natuurlijk alles op alles zetten om ons in de Hoofdklasse te handhaven."

 

Namens Columbia veel succes Maikel.