Duo v.v.Beekbergen naar a.v.v Columbia

nieuwbeekbergenJordy Weijland (28) en Jesse Punt (26) voetballen volgend seizoen voor Columbia. Beide spelers van Beekbergen willen hun sportieve ambities een nieuwe impuls geven.

 

Voor Jordy is Columbia geen onbekend terrein, vanaf de pupillen tot aan de C- junioren speelde hij al voor de Columbianen met o.a Eric Nammensma, Stefan Derksen en Rick van Lohuizen. ''Ik heb het altijd super naar mijn zin gehad bij Beekbergen - een fijne club met goede mensen. Columbia is daar wel mee te vergelijken, maar zij willen sportief echt stappen maken en dat spreekt mij erg aan. Ik hoop dat ik met mijn voetballend inzicht een steentje kan bijdragen het aankomende seizoen. Verder is het een weerzien van veel vrienden en zie ik zo ongeveer mijn hele familie elke week bij de club.

 

Jesse speelde nooit eerder voor Columbia - maar er wel tegen. Als pupil kwam Jesse uit voor onze buren uit Zuid - Apeldoornse Boys, waarna hij verkaste naar AGOVV, alvorens hij in de junioren van Beekbergen zijn voetbalmaatje Jordy tegen kwam. Al snel debuteerde hij als jeugdspeler voor het 1e 11-tal van Beekbergen. Tussendoor kwam Jesse nog uit voor de hoofmacht van Nunspeet, na 1 seizoen keerde hij weer terug naar Beekbergen. ''Columbia heeft mij altijd aangesproken, heb er met Jordy ook veel over gesproken. Je merkt aan alles dat naast de sfeer binnen de club er een drang is naar sportief succes. Ik hoop met mijn doelgerichtheid en power een bijdrage te kunnen leveren aan Columbia, en een meerwaarde te kunnen zijn voor de selectie. Columbia doet elk jaar mee voor de prijzen, dat wil toch iedere voetballer"

 

Veel succes mannen