Columbia simpel naar volgende bekerronde

Op een koude dinsdagavond in november een bekerronde spelen vraagt bijna om een sfeerloze vertoning. Het publiek laat het meestal afweten of zoekt liever het warme clubhuis op dan langs de lijn te staan kleumen. Bovendien sprak de tegenstander, de in Apeldoorn onbekende vierdeklasser SDZZ uit Zevenaar, niet bijzonder aan.

 

Het werd dan ook een wedstrijd die je van te voren mag verwachten. Spel op één helft met een sporadische uitval van de bezoekers.

Columbia die een paar andere jongens een kans geeft en SDZZ die het goed bedoelt, maar niet beter kan. Het verhaal van de wedstrijd is daarmee volledig verteld. We volstaan nog met het vermelden van de doelpunten:

11’ Stefan Derksen 1-0
31’ Modou Nijang 2-0
56’ Mischa Hendriksen 3-0
62’ Maxime Koutamey 4-0
67’ Jordy Weijland 5-0

 

A.s. zondag 12 november wordt het restant gespeeld van Columbia-Bon Boys op De Winkewijert. De wedstrijd begint om 14:00 uur.

 

Opstelling: Jorrit Brinkman, Boy Nuesink, Ömer Dogan, Danny Koorevaar, Stefan Derksen, Rick van Lohuizen (46. Mischa Hendriksen), Roger Oonk (46. Justin van Duren), Damian Echter, Maxime Koutamey, Jordy Weijland, Modou Nijang.