Selectie Columbia 1 komend seizoen intact

In de winterstop ging ons vlaggenschip nog als koploper de winterstop in, echter na de hervatting van de competitie werden er onnodig veel punten verspeeld. Ondanks dat kan de TC alleen maar tevreden zijn over de huidige situatie. Het gaat goed met Columbia, zowel binnen als buiten de lijnen, de club is gezond en ambitieus en klaar voor de volgende stap.

 

Op 15 December 2017 presenteerde Columbia haar nieuwe Hoofdtrainer Willem Mulderij. Samen met assistent Rolf Derksen zal dit trainersduo het aankomende seizoen de eindverantwoordelijkheid hebben over de A-selectie. De afgelopen 3 maanden zijn er met de huidige selectiespelers gesprekken gevoerd, waarbij de TC verheugd is te kunnen melden, dat de volgende spelers uitgesproken hebben ook volgend seizoen voor de A-selectie beschikbaar te zullen zijn:

Leroy de Boer (K) – Jorrit Brinkman (K) – Danny Koorevaar – Boy Nuesink – Marcel de Jong – Erik Nammensma – Mischa Hendriksen – Justin van Duren Omer Dogan – Roger Oonk – Stefan Derksen – Damian Echter – Modou Nyang – Jordy Weijland – Maxime Koutamey – Barry de Jong – Jesse Punt

 

Daarnaast zijn we verheugd te kunnen melden dat Dennis Gerritsen (VIOS Vaassen) – Jan Lemmerman (Robur et Velocitas) en Dylan de Bruin (WSV) de A-selectie komen versterken. De selectie is dus rond en alleen als er nog echte versterkingen op ons pad komen, zullen we in gesprek gaan. Onderaan dit artikel worden zij geintroduceerd.

 

Verder kiezen we zoveel mogelijk voor eigen spelers, en zullen er tijdens de trainingen in de voorbereiding ook talentvolle spelers uit de A1 getest gaan worden.

 

Ook is de TC zeer blij dat in het nieuwe seizoen Mar Verburgh (teammanager), Rob Weijland (teammanager), Peter Klomp (grensrechter), Lianne Reinders (verzorging) en Gert Brouwer (keeperstrainer) aangegeven hebben graag deel uit te willen blijven maken van ons vlaggenschip.

 

Dylan de Bruin

DylandeBruinDylan de Bruin van WSV naar Columbia

Dylan de Bruin (19jr.) is voor velen al geen onbekende meer bij Columbia. Dylan traint al geruime tijd mee met de 1e selectie van Columbia en speelde in de winterstop ook al een aantal wedstrijden mee.

 

“Dit seizoen maakte ik al deel uit van de 1e selectie van WSV, waarbij ik helaas niet veel aan spelen toekwam om me in de kijker te spelen. Ik heb toen besloten om te stoppen, echter via een voetbalmaatje werd mij aangeboden om eens een aantal trainingen mee te doen bij de 1e selectie van Columbia. Ik ben super goed opgevangen en heb het nu al fantastisch naar mijn zin”

 

Dylan kwam in zijn jeugdtijd uit voor onder andere Apeld Boys, WSV, Go Ahead Eagles en Achilles’29.

 

Namens de TC veel succes Dylan

Dennis Gerritsen

dennisgerritsenDennis Gerritsen verruilt het geel-zwart van Vios Vaassen voor dat van Columbia

Dennis Gerritsen (25 jr.) voetbalt volgend seizoen in het geel-zwart van Columbia. Dennis heeft aangegeven toe te zijn aan een nieuwe uitdaging na 4 seizoenen voor de zaterdag 3e klasser Vios Vaasen uitgekomen te zijn.

 

De eerste voetbal schreden zette Dennis in Ugchelen bij onze buren Albatross. Al gauw viel bij AGOVV het oog op dit jonge talent en kwam Dennis via de blauwen ook 1 seizoen uit in de jeugdselectie van Vitesse Arnhem.

 

Na dit uitstapje keerde Dennis weer terug bij AGOVV en ging als eerstejaars senior naar csv Apeldoorn, waar hij deel uitmaakte van de A-selectie destijds onder leiding van John van Loen.

 

"Ik heb er ontzettend veel zin in en wil me graag verder ontwikkelen. Via oud ploeggenoot Boy Nuesink heb ik me nog even laten informeren, en toen was ik er snel uit"

 

Namens de TC veel succes Dennis

Jan Lemmerman

janlemmermanWeerzien Jan Lemmerman – met Trainer Willem Mulderij Trainer

Willem Mulderij zal in het nieuwe seizoen weer herenigd worden met oud Robur pupil Jan Lemmerman. Jan Lemmerman (22 jr.) speelt volgend seizoen voor Columbia, de club uit Apeldoorn-Zuid, daar waar Jan ook woont en als pupil zijn eerste voetballessen kreeg (Apeld. Boys).

 

"Columbia heeft het goed opgepakt, ik heb hele mooie jaren beleefd bij Robur en ben met die club ook gepromoveerd. Dit seizoen heeft mij echter aan het denken gezet, wat wil ik en wat ga ik doen – dat heb ik niet onder stoelen of banken gestoken en Columbia kwam daarbij op het juiste moment. Met Willem heb ik uitstekend samen gewerkt en onder hem heb ik mij ook verder door kunnen ontwikkelen als speler, dus het was voor mij al snel duidelijk waar ik het aankomend seizoen zou gaan spelen”

 

Jan heeft zijn jeugdopleiding tot en met de A-junioren bij AGOVV doorgebracht, alvorens hij verkaste naar de Anklaarseweg en studeert momenteel nog in Den Haag.

 

Namens de TC veel succes Jan