Geen verandering in de stand bij restant Columbia-TVC'28

Op donderdagavond werden de nog resterende 18 minuten uitgespeeld van de wedstrijd Columbia-TVC’28. Er werd begonnen met een vrije schop voor TVC’28 op ongeveer 20 meter van het doel van Columbia. Deze werd door de verdediging goed verwerkt en toen kon de wedstrijd echt beginnen. Columbia moest met 10 man beginnen en keek tegen een achterstand van 0-1 aan. Logisch dus dat men zo aanvallend mogelijk probeerde te spelen om de gelijkmaker te forceren. De tijd hiervoor was kort, naar later zou blijken helaas te kort. De geelzwarten probeerden wel alles en gebrek aan inzet kon hen zeker niet worden verweten. Toen Maxime Koutamey binnen het strafschopgebied aan zijn arm werd getrokken had de bal maar zo op de stip kunnen belanden, maar de scheidsrechter besliste anders. Er volgden nog wat kansjes over en weer en toen was de wedstrijd alweer voorbij. Helaas niet gelukt dus voor de thuisclub om deze clubavond een extra feestelijk tintje te geven. Omdat ook Columbia 2 thuis speelde tegen concurrent en buurtgenoot Albatross 2 en won met 3-0, was het na afloop toch bijzonder druk in het clubhuis en is er een goede omzet gedraaid. Toch nog iets positiefs overgehouden aan deze avond. Columbia moet zien de punten binnen te halen tegen de clubs die onderin de ranglijst staan en waar we er nog veel van ontmoeten in de overige 6 wedstrijden van dit seizoen.

 

Zondag 29 april a.s. speelt Columbia opnieuw thuis op De Winkewijert. Hekkensluiter Victoria’28 uit Enschede komt dan op bezoek. De aanvang is ook deze middag weer om 14:00 uur.

 

Opstelling: Tim Veeneman, Boy Nuesink, Danny Koorevaar, Roger Oonk, Rick van Lohuizen, Stefan Derksen, Damian Echter, Modou Nijang, Jordy Weijland en Maxime Koutamey.