Columbia zaterdag 2 kampioen?

kampioenschaalAankomende zaterdag 26 mei staat de eventuele kampioenswedstrijd SEH 2- Columbia Zaterdag 2 op het programma. Op dit moment heeft Columbia het zelfde punten aantal als Colmschate, maar een beter doelsaldo van +5 op Colmschate. Bij een overwinning met 1 doelpunt verschil moet Colmschate met minimaal 6 goals verschil hun eigen wedstrijd winnen. Zij spelen deze wedstrijd pas om 17:00 uur, waardoor wij bij een winstpartij pas rond 19:00 uur weten of we daadwerkelijk kampioen zijn..

 

Na de wedstrijd, rond klokslag 5 uur gaat het feestje verder in de kantine van A.V.V. Columbia, ongeacht de uitslag of een eventueel kampioenschap.

 

Kom onze jongens steunen om 12:00 op het veld van SEH in Heerde. Na deze wedstrijd bent u van harte welkom in de kantine van A.V.V. Columbia om een biertje te nuttigen met de aanwezige personen!

Tot zaterdag!!

 

PS: Er is nog plek over om met de bus mee te gaan. De kosten hiervoor zijn € 10,- p.p (inclusief after party). De bus vertrekt rond 10:00 vanaf Columbia. Wil je mee? Laat het weten aan Harry Goos, Rob Beijer of Remy Kleverwal!