Aanvang trainingen, gebruik en beschikbaarheid velden

Iedereen staat natuurlijk te trappelen om weer te beginnen met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Zoals jullie wellicht ook al hebben vernomen via de diverse media heeft men vanwege de grote droogte een probleem om de sportvelden op tijd in goede conditie te brengen en ze speelklaar te maken. Ook bij A.V.V. Columbia doet dit probleem zich voor.

Gelukkig door inzet van enkele personen, welke veel tijd en energie gestoken hebben in de beregening, hebben we weten te voorkomen dat de velden onbespeelbaar zijn geworden. Om de velden in optimale conditie te houden is in ieder geval tot 1 september geen mogelijkheid om een oefenwedstrijd te spelen. Hiermee willen we voorkomen dat wij al direct met de start van de competitie en verder ook gedurende het hele seizoen te maken met een hele slechte velden.

De trainingen kunnen wel van start gaan vanaf maandag 13-08-2018. We willen jullie daarbij wel vragen om verstandig met de velden om te gaan en geen gebruik te maken van laddertjes binnen de belijning en de doelgebieden met rust te laten!

 

Wij vertrouwen op ieders begrip hiervoor. Er wordt zo snel mogelijk een nieuwe indeling van de trainingsavonden gepubliceerd op onze website.