Columbia heeft een webshop:

webshopwebwereldMet trots kunnen wij jullie meedelen dat Columbia in samenwerking met 100% VOETBAL een geheel nieuwe webshop heeft laten maken. Op deze webshop kunt u, met veel gemak, uw benodigde Columbia kleding bestellen.

Maar er is meer. Columbia heeft gekozen voor een nieuwe kledinglijn. Deze is van het merk ADIDAS en zal zorgen voor een stukje uitstraling op de training en wedstrijddagen.

 

Met elke aankoop steunt u de club.

Mocht u kleding bestellen in onze webshop kunt u kiezen tussen thuisbezorgen of ophalen bij 100% VOETBAL. Van elke aankoop zal onze club 10% meekrijgen van 100% VOETBAL en u ontvangt op alle Adidas kleding 10% korting en een gratis Columbia embleem (twv 5,-) op elk besteld item.

 

Daarnaast is er met 100% VOETBAL afgesproken dat alle leden in de winkel 10% korting krijgen op vertoon van een klantenpas (heeft u deze nog niet? (Maak deze dan snel aan via de site of in de winkel) de klantenpas is gekoppeld aan COLUMBIA en over alle aankopen die u in de winkel doet (van voetbalschoenen tot Barcelona shirt) zal Columbia 2,5% ontvangen. Dus ook hiermee steunt u onze club.

De WEBSHOP is vanaf vandaag in de lucht! Neem dus gauw een kijkje op www.avvcolumbia.clubwereld.nl

Op onze website staat vanaf nu rechtsboven een banner waarop geklikt kan worden om naar de webshop te gaan!