Columbia 3 wint ook tweede bekerwedstrijd.

verslag3eNa het mooie begin van vorige week tegen TKA speelde Columbia 3 de tweede bekerwedstrijd uit tegen sv Orderbos 2. Met een mooie selectie van 14 man begon de wedstrijd om 10.30 uur op het terein van csv Apeldoorn.

 

Columbia begon niet goed aan de wedstrijd. In de eerste minuut kreeg Orderbos meteen een hele grote kans. Gelukkig schoot de speler van Orderbos van 5 meter van de goal hoog over. Columbia nog niet helemaal scherp, maar gelukkig niet afgestraft. Hierna kwam Columbia wat beter in de wedstrijd. Dit resulteerde in een aantal kansen. Rik was degene die de openingstreffer maakte met een geplaatste schot binnen de zestien wist hij de 0-1 te maken. 0-1 was ook de ruststand. Columbia de betere partij, maar vaak ook erg slordig.

 

Na rust scoorde Joey Koopman snel met een prachtig schot de 0-2. Wedstrijd beslist zou je al bijna kunnen zeggen, maar uit het niets scoorde Orderbos 1-2 uit een strafschop. Gelukkig kreeg Columbia ook een strafschop en Joost benutte deze simpel 1-3! Columbia bleef de beter partij en scoorde ook nog 1-4. Door een indirecte vrije bal in de zestien, kon Folkert in de rebound binnen schieten. Weer een goede overwinning voor Columbia 3! Maar er blijven ook verbeterpunten voor de Columbianen.

 

Volgende week de laatste bekerwedstrijd thuis tegen sv Vaassen 3. Aftrap 10:00 uur.

 

Opstelling: Tim Veeneman, Jesse Veldhoen, Tim Evers (Danny Kuhnen), Joey Vreedeveld, Leroy Vreedeveld, Tristan Kleiboer, Joost Dallinga, Rik van Veldhuizen, Wesley Luttihuizen (Tom Jansen), Joey Koopman, Folkert Tilma (Jan Kers).

Scheidsrechter: W.J. Eijkman

Grensrechter: Anton Lindeman

 

Stand beker:
1. Columbia 3 2-6 +5
2. SV Vaassen 3 1-3 +1
3. TKA 2 1-0 -2
4. sv Orderbos 2-0 -4
 
Topscores (beker + competitie):
1. Folkert Tilma: 3
2. Joost Dallinga: 2
3. Rik van Veldhuizen: 1
4. Joey Koopman: 1