PRIVACY - AVG

avgBeste Leden van avv Columbia,

De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is vanaf 25 mei van kracht. Net als andere organisaties heeft Columbia de nodige maatregelen genomen om hieraan te voldoen, waaronder het opstellen van een privacyverklaring, die u hierbij (Menu-item onder Informatie) aantreft.

Avv Columbia doet er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaat daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens en houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

Foto’s

Rondom activiteiten (wedstrijden en evenementen) van Columbia worden regelmatig foto’s en video-opnames gemaakt, waarbij personen herkenbaar in beeld worden gebracht. Deze foto’s en video's worden gebruikt voor de website, social media en andere publiciteitsdoeleinden in het kader van het informeren over het reilen en zeilen binnen de vereniging. Foto’s zeggen vaak veel meer dan woorden!

De toestemmingsverklaring “foto’s” is voor nieuwe leden inmiddels opgenomen in het aanmeldingsformulier. Bestaande leden die geen bezwaar hebben tegen plaatsing hoeven echter geen actie te ondernemen. Zij die wel bezwaar hebben worden gevraagd dit kenbaar te maken bij de secretaris (bij leden jonger dan 16 jaar kan dit door de ouders/vertegenwoordigers worden gevraagd). De toestemming kan op elk moment door het lid worden ingetrokken.

 

VRAGEN EN KLACHTEN

Natuurlijk helpen wij u ook graag verder als u een klacht heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Voor vragen en/of klachten over de verwerking van persoonsgegevens door avv Columbia, vragen wij u hierover contact met ons op te nemen, zodat wij deze vragen en/of klachten passend kunnen behandelen. Dit kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op grond van de AVG heeft u bovendien het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens over onze verwerkingen van uw persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Het bestuur