Columbia 3 na comeback door in de beker

verslag3eNet zoals vorige week stond er afgelopen zondag een wedstrijd ingepland tegen Voorst 2. Niet voor de competitie, maar nu voor de beker. Columbia had alle wedstrijden in de poulefase gewonnen en ging als groepswinnaar door naar de knock-out rondes. Om 10:00 uur werd er op De Winkewijert afgetrapt.

 

Columbia begon de wedstrijd beter dan vorige week. Dit resulteerde in een aantal kansen en het was Tom die de 1-0 had moeten maken. Helaas wist hij 1op1 niet te scoren. Toch was het Voorst weer met de openingstreffer (1-0). Columbia beter, maar helaas weer een achterstand. Ruststand 0-1.

 

In de tweede helft bracht Columbia de scoren van 0-1 naar 2-1. Uit twee corners wist Columbia te scoren. Rik en Giovanni (Columbia 5) scoorde met een kopbal. In de slotfase werd het ook nog 3-1. Wederom Giovanni als doelpuntenmaker. Eindstand 3-1 en door in de beker!

 

Eindelijk weer een overwinning voor Columbia 3 na de slechte competitie start.

 

A.s. zondag gaat de competitie weer verder. Columbia speelt thuis om 10:00 uur tegen Warnsveldse Boys 3. Deze ploeg is nog ongeslagen met 3 overwinningen en een gelijkspel.

 

Opstelling: Tim Veeneman (K), Tristan Kleiboer (Leroy Vreedeveld), Tim Evers (Danny Kuhnen), Joost Dallinga, Jesse Veldhoen, Joey Vreedeveld, Wesley van Luttikhuizen, Rik van Veldhuizen, Tom Jansen (Giovanni Gerritsen), Folkert Tilma, Dennis Bar (Wesley Reeds).

Scheidsrechter: H.J. Zwarteveen
Grensrechter: Anton Lindeman

 

Topscores (beker + competitie):
1. Rik van Veldhuizen: 3
2. Folkert Tilma: 3
3. Joey Koopman: 3
4. Joost Dallinga: 2
5. Tjerry Jansen: 2
6. Giovanni Gerritsen: 2
7. Dennis Bar: 2
8. Michel Wijngaards: 1