Columbia 3 verliest nipt van Warnsveldse Boys 3

verslag3eZondag 28 oktober speelde Columbia 3 weer een competitiewedstrijd. Na de winst vorige week in de beker weer een mogelijkheid om ook eens in de competitie punten te pakken. Door een paar afwezige speelde er 3 spelers van het 2e mee en keeper Bjorn (16 jaar) van de O19-1. Columbia wist vooraf dat het een goede tegenstander tegenover zich had. Warnsveldse Boys 3 was nog ongeslagen met 3 overwinningen en een gelijkspel.

 

De wedstrijd begon redelijk. Columbia probeerde te voetballen, maar had het vooral lastig in de fysieke duels. Dit resulteerde is een paar kansen en het was Columbia die op 1-0 kwam. Tom omspeelde de keeper mooi en kon voor een leeg doel binnenschieten. In de 1e helft kreeg Columbia een aantal kansen om op 2-0 te komen, maar helaas was het Warnsveld met de gelijkmaker. Door een slechte opbouw van Columbia kon er gemakkelijk gescoord worden. Ruststand 1-1.

 

Na rust scoorde Columbia snel de 2-1. Met een mooie actie zette Leroy zichzelf alleen voor de keeper en schoot de bal simpel in de goal. Hierna werd Warnsveld steeds gevaarlijker, maar het was Columbia met de grootste kans. Dennis wist één op één helaas niet te scoren. Warnsveld scoorde wel (2-2) en even later zelfs 2-3. Met een prachtig afstandsschot viel de bal met een beetje geluk in de kruising. Columbia creëerde hierna niet echt meer iets en verliest helaas voor de 4x oprij in de competitie.

 

Volgende week is Beekbergen 2 de tegenstander. Dit is een directe concurrent op de ranglijst (3 punten uit 4 wedstrijden). Aftrap in Beekbergen is om 11:30 uur.

 

Opstelling: Bjorn van der Hoop (K), Joey Vreedeveld, Tom Ploeger, Joost Dallinga, Jesse Veldhoen, Rick van Lohuizen, Leroy Vreedeveld (Tim Evers), Rik van Veldhuizen, Folkert Tilma, Tom Jansen (Dennis Bar), Michel Wijngaards (Tjerry Jansen).
Scheidsrechter: H.J. Zwarteveen
Grensrechter: Anton Lindeman

 

Stand (4e klasse 08):
1. AZC 3 5-15 (+23)
2. Eerbeekse Boys 2 5-13 (+17)
3. Warnsveldse Boys 3 5-13 (+9)
4. Albatross 3 4-9 (+12)
5. Groen Wit ’62 4-6 (-1)
 
10. Columbia 3 4-0 (-10)

 

Topscores (beker + competitie):
1. Folkert Tilma: 3
Joey Koopman: 3
2. Joost Dallinga: 2
Rik van Veldhuizen: 2
Tjerry Jansen: 2
Dennis Bar: 2
3. Michel Wijngaards: 1
Tom Jansen: 1
Leroy Vreedeveld: 1