Columbia 100 jaar, al in de stemming?

jub100Tijdens onze afgelopen verjaardag in juni hebben we de nieuwe website gelanceerd met betrekking tot ons 100 jarig jubileum. De banner om naar deze site te gaan staat al enige tijd prominent bovenaan op onze website.

 

Bij Programma zullen we de evenementen steeds aanvullen en bijwerken wanneer er meer concreet is geworden en het evenement meer vorm krijgt.

  • De evenementencommissie van de jeugd heeft voor woensdagmiddag 12 juni aangegeven dat de jongste jeugd gratis naar de Julianatoren zal gaan. (Klik hier) Het programma voor de overige jeugd zal later bekend worden gemaakt.
  • Het evenement voor vrijdag 14 juni heeft lang de titel "Nog een verrassing" gedragen, maar we kunnen nu melden dat we een toernooi voor 35+ en 45+ willen organiseren met aansluitend een muzikaal feestje. (Klik hier)

Om alle columbialeden zoveel mogelijk op de hoogte te willen houden hebben we op Facebook ook een (besloten) groep in het leven geroepen. (https://www.facebook.com/groups/Columbia100Jaar/)

Hierin kun je met de overige leden van deze groep discussiëren over het jubileum, foto's plaatsen, herinneringen ophalen etc, etc. Ook zullen we de evenementen hierin delen die plaats zullen vinden. Vraag om toestemming om lid te worden als je hier ook aan wilt deelnemen.

 

Natuurlijk heeft niet iedereen een facebook account en zullen we het nieuws via de jubileumwebsite naar buiten brengen. Zo nu en dan zullen we ook (zoals nu) op onze officiele website aandacht vestigen op ons 100 jarig jubileum.