Teuge 2 - Columbia Zat. 2

verslagzat2eZaterdag 1 december moesten de mannen van Zaterdag 2 aantreden tegen de directe concurrent Teuge. Na een dramatische slechte wedstrijd vorige week tegen Vios Vaassen hadden de mannen van Rob en Remco iets recht te zetten. Om 12.30 uur werd er na een minuut stilte de wedstrijd onder leiding van scheidsrechter van Loo begonnen aan de wedstrijd.

Na wat aftasten van beide zijden begon Columbia steeds meer de wedstrijd in handen te krijgen en dit resulteerde in de 22e minuut na goed doorjagen in de 0-1 van Maikel, die de bal langs de keeper schoof. Columbia probeerde direct na het doelpunt door te drukken en de voorsprong uit te bouwen, maar helaas werd er tot aan de rust niet meer gescoord.

 

Na de rust was te merken dat Teuge scherper begon dan zij geëindigd waren in de 1e helft. Teuge begon meer grip op het middenveld te krijgen en de duels te winnen. Trainer Tolstra bracht naar zo'n 10 minuten 2 jonge en erg bewegelijke spelers in. Hiermee hadden de backs van Columbia de handen vol.

In de 75e minuut resulteerde dit in de 1-1 vanuit een kluts voor de goal. Teuge begon er in te geloven dat er meer te behalen was vanmiddag. Teuge dacht in de 77e minuut de 2-1 te maken. Echter de grensrechter van Columbia had geconstateerd dat de spits buitenspel stond. Was misschien scherp gevlagd maar zelfs 10 cm is buitenspel. Voor de 1-1 Had Robin een penalty op de lat geschoten nadat Rutger a.k.a. Totti binnen de beruchte lijnen werd aangetikt was. Rob en Remco hadden onze zeer goed ingevallen super spits Dylan ingebracht en hij wist uit een goede voorzet de bal op het hoofd van Eric te krijgen die met zijn hele hebben en houwen voor de bal ging. Hij wist de bal bij de 1e paal achter de verbouwereerde keeper te krijgen. In de 88e minuut dacht Teuge op gelijke hoogte te komen maar scheidsrechter Van Loo en zijn assistent aan Columbia zijde hadden beiden buitenspel geconstateerd, waardoor de vreugde van Teuge ter niet gedaan werd. De boys van zaterdag 2 konden naar 94 minuten de handen in de lucht steken en de verdiende overwinning gaan vieren.

 

De overwinning werd na de wedstrijd nog lang gevierd in de kantine van Teuge. Al met al heeft de meest gelukkige vandaag gewonnen.

 

Aankomende zaterdag staat de laatste thuiswedstrijd voor de winterstop op het programma. Om 14:30 uur wordt er afgetrapt tegen Klein Dochteren 2. Bij winst is er een kleine kans dat we als koploper de winterstop ingaan!