Bericht van de barcommissie

barDe zomerstop is bij uitstek de periode om de velden rust te geven, opnieuw in te zaaien en verder te verzorgen. Hier zijn de vrijwilligers van onze vereniging dan ook volop mee bezig. Nieuw trainingsveld, nieuwe graszoden in de doelgebieden.

Maar er wordt niet alleen gewerkt op de velden. Ook in het clubhuis is al veel werk verzet. Zo zijn de nieuwe rolgordijnen opgehangen in zowel het jeugdhonk als in het clubhuis. De oude keuken van het clubhuis is eruit gehaald. We zijn nu bezig met de nieuwe keuken voor het clubhuis. Ook hier zijn meerdere vrijwilligers druk mee bezig.

 

De barcommissie is daarnaast alweer bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Er worden (nieuwe) afspraken gemaakt met leveranciers, de bardiensten moeten weer ingevuld worden. De diverse vrijwilligers zullen hiervoor binnenkort worden benaderd.

 

We kunnen uiteraard nog steeds mensen gebruiken om onze mooie club up and running te houden. De barcommissie zoekt dan ook nog naar vrijwilligers die af en toe eens een bardienst willen draaien. Of iemand die op een geregelde basis van bijvoorbeeld 1 keer in de zes weken een biertje wil tappen. Alles kan. Hoe meer mensen, hoe beter het clubhuis kan functioneren. We zoeken bijvoorbeeld nog mensen voor de donderdagavond en zaterdagmiddag.

 

Meld je aan bij Hendri Regterschot en verlicht de werkzaamheden voor eenieder. Wil je 1 keer in de vier weken op dinsdagavond bardienst draaien? Wil je wel eens een zaterdagmiddag helpen of een zondagochtend? Of wellicht 1 keer in de zes weken op donderdagavond? Ook voor de zondagmi­ddag tijdens thuis- en uitwedstrijden van het eerste elftal kunnen we nog mensen gebruiken. Neem contact op met Hendri. 06-4168 6688 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 De barcommissie