Avond van de barcommissie

tapbierVrijdag 15 september hebben ongeveer 30 bar- en clubhuismedewerkers deelgenomen aan een door de barcommissie georganiseerde avond. Sandra Nossent opende de avond en heette iedereen welkom. Er werd aan degene die daar behoefte aan had uitleg gegeven over de werking van de kassa. Daarnaast werd er aandacht besteed aan het frituren in de nieuwe keuken. Onder het genot van een drankje van de club werd er vervolgens door een enthousiaste medewerker van Heineken getoond hoe je een mooi glas bier kunt schenken.

 

Aan de wedstrijd bier tappen werd vervolgens door een behoorlijk aantal mensen deelgenomen. De diverse biertjes werden door de jury beoordeeld. Er waren bekende gezichten die een biertje tapten, maar er waren ook nieuwe sterren aan het firmament. Claudia en Chantal welkom bij de club.

 

De al dan niet helemaal goed getapte biertjes werden met smaak door de aanwezigen opgedronken. De uitslag van de wedstrijd luidt als volgt: gedeeld derde plaats Rianne Pleket en Renate Vreedeveld. Tweede plaats Belinda Kerkhove. En de winnaar: Jan van Amersvoort. Dus voor een mooi getapt en goed gepresenteerd biertje moet je bij Jan zijn! Gefeliciteerd.

 

Uiteindelijk werd er onder het genot van nog enkele drankjes en lekkere hapjes nog even nagebabbeld. Geslaagde start van een nieuw seizoen voor de barmedewerkers.

 

Namens de barcommissie,

Een deelnemer