Matige voorbereiding Columbia zaterdag 2 heeft geen invloed gehad op de 1e competitiewedstrijd

Het elftal van Rob Beijer en Remco van de Beek begon de voorbereiding met een oefenwedstrijd op 15 augustus tegen Agovv 2. Op het sportpark Berg&Bos werd er kansloos verloren met 4-1. Een week later stond er een oefenwedstrijd gepland tegen het 2e elftal van de zondag afdeling van Columbia. Deze wedstrijd werd uiteindelijk met 3-1 gewonnen, de eerste overwinning was hiermee een feit. Daarna werd er op een doordeweekse avond gespeeld tegen het 2e elftal van de zaterdag afdeling van Vv Beekbergen. In de stromende regen/onweer stonden we met rust al 3-0 achter. Gelukkig konden we dit na rust recht trekken, zo eindigde deze wedstrijd in 3-3.

 

Op 2 september stond de 1e bekerwedstrijd op het programma tegen Vv Dieren 2, dit elftal speelde een klasse hoger dan ons. Na een lange 2-0 voorsprong werd dit uiteindelijk in de laatste minuut nog weggegeven, 2-2.. Een week later speelde we thuis tegen de Paasberg. De 1e 30 minuten van deze wedstrijd was niet om aan te zien, we stonden dan ook al met 0-4 achter. We mochten van geluk spreken dat we de aansluitingstreffer nog voor rust maakte. Na rust trokken we de stand weer recht tot 4-4, complimenten voor de mentaliteit de 2e helft. De laatste bekerwedstrijd werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen VDZ 2, deze wedstrijd hadden we de meeste kansen op de overwinning. Alle 3 de bekerwedstrijden zijn dus geëindigd in een gelijkspel, waardoor we zijn uitgeschakeld in de beker.

 

Ondertussen is afgelopen zaterdag de 1e competitiewedstrijd gespeeld, deze is geëindigd in een 7-1 overwinning voor de geel/zwarte. We kunnen u dus melden dat we op dit moment koploper zijn in de 3e klasse! We hopen u dit seizoen graag langs de lijn te zien!