Columbia 2 wint overtuigend in 1ste competitiewedstrijd

DSC0036Na een succesvolle voorbereiding op het nieuwe seizoen stond zondagochtend 24 september de eerste competitiewedstrijd voor Columbia 2 op het programma. De mannen mochten afreizen naar het verre en deze ochtend ook bijzonder mistige Lemelerveld. De flinke reis en het vroege tijdstip bleken geen invloed te hebben op de prestaties van het team, want net als de vorige wedstrijden wist Columbia 2 een ruime zege te behalen. De eindstand werd bepaald op 0-4, al had dat ook zomaar een nog ruimere uitslag kunnen en misschien wel moeten zijn

 

De eerste competitiewedstrijd in de 2de klasse voor reserveteams stond voor Columbia 2 geprogrammeerd tegen Lemelerveld 2 in het gelijknamige plaatsje. Twee seizoenen geleden wist dit team nog met 7-0 te winnen van Columbia 2 en in de afsluiting van het vorige seizoen streden zij zelfs om promotie. Een team met potentie dus.

 

Al vanaf de eerste minuut was echter duidelijk dat de ploeg van Anton Juric een paar maatjes te groot was voor het bij vlagen kansloze Lemelerveld. De eerste helft werd duidelijk gedomineerd door een snel en aanvallend spelend Columbia, maar uiteindelijk stond het bij rust ‘’slechts’’ 0-2. Wellicht hadden de aanvallers van Columbia last van de mist, want er werden talloze kansen gecreëerd maar niet afgemaakt. Complimenten hierbij voor de keeper van Lemelerveld, die duidelijk geen last had van mist in het vizier en een flink aantal ballen uit het net wist te houden. Eindelijk kwam Columbia in de 14de minuut toch op voorsprong door notabene een eigen goal. Columbia bleef vervolgens aandringen wat op slag van rust werd beloond met de 0-2 door Michel z’n specialiteit: een snoeiharde kopbal.

 

Dat Columbia voornemens was om de score verder uit te breiden bleek al in de tweede minuut na rust, toen Jerry mee naar voren ging en beheerst de 0-3 in kopte. Vanaf dat moment was wel duidelijk dat de jongens uit Lemelerveld zich realiseerden dat het deze ochtend een kansloze missie was tegen de Columbianen. In de 75ste minuut scoorde Alwin nog de 0-4 en zette daarmee ook de eindstand op het scorebord. De tegenstander werd hiermee gedesillusioneerd achtergelaten, zo valt te lezen in hun eigen wedstrijdverslag, waarin ze nog enkele mooie complimenten uitdelen aan de Columbia 2.

 

De kop van de competitie is er dus af. Al met al is er de potentie voor een prachtig seizoen. Kom daarom vooral kijken bij de thuiswedstrijden op de Winkewijert. Mocht dat niet lukken, dan kunt u uiteraard wekelijks de verslagen en bijbehorende foto’s van teamfotograaf Dennis Bresser bekijken.

Klik hier voor de foto’s van afgelopen zondag.

 

Volgende week zondag om 10:30 uur verwacht Columbia 2 thuis Witkampers 2 uit Laren. Zien we u dan?

 

Opstelling: Jorrit Brinkman, Sebastiaan Lindeman, Jerry Bilderbeek, Tom Ploeger, Sander Hendriksen, Dennis Schoolderman, Joey Koopman (60. Tjerry Jansen), Léon Roufs, Michael Langenbach (80. Lukas van Ommen (a.k.a. Ampie), Jesse Punt (60. Alwin van Duren), Michel Wijngaards (70. Patrick Abramovic).

Grensrechter: Rick van Bussel