Columbia Veeneman Zaalvoetbaldriedaagse; er is geloot

Zoals de traditie van het toernooi het voorschrijft is de loting van het zaalvoetbaltoernooi voor de senioren begin november. In een druk bezet clubhuis heeft de loting voor de 34ste editie van het Columbia Veeneman zaalvoetbaldriedaagse plaatsgevonden.

 

Naast de Columbianen, die in groten getale aanwezig waren op hun clubavond, waren ook sponsoren, de scheidsrechtersvereniging en vertegenwoordigers van de deelnemende verenigingen aanwezig.

 

De 34ste editie wordt gehouden op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 december en wordt gespeeld in sporthal Zuiderpark. Drie hele dagen zaalvoetbal door veldvoetballers. Tussen 09:00 en 12:30 spelen de pupillen, tussen 12:30 en 18:45 spelen de junioren, en tussen 19:00 en 21:30 ’s avonds spelen de senioren.

 

Voor de loting kon met trots door de voorzitter Eddie Zeën worden gemeld dat de hoofdsponsoren en naamgevers van het toernooi, Garage Veeneman en Bouwbedrijf Veeneman, het sponsorcontract voor wederom drie jaar willen verlengen. De sponsoren geven aan: “Puur vanuit onze liefde voor het voetbal en de fantastische invulling voor de jeugd tussen kerst en oud-en-nieuw is de reden dat dit traditie gedreven toernooi onze ondersteuning verdient.”.

lotingcv3d2017

Onder applaus van de aanwezigen werden de handtekeningen onder de sponsorcontracten gezet.

 

Dit jaar nemen naast Columbia de verenigingen, Beekbergen, Apeldoornse Boys, CSV Apeldoorn, WSV, Victoria Boys, Robur et Velocitas en Albatross deel.

 

De indeling van de poules bij de senioren:

Poule A Poule B
csv Apeldoorn Victoria Boys 
Apeldoornse Boys Robur et Velocitas
Columbia Beekbergen 
WSV Albatross

 

Komt allen op 28, 29 en 30 december kijken bij de Columbia Veeneman Zaalvoetbal drie daagse in sporthal Zuiderpark.