Columbia en hoofdsponsor Vreedeveld Isolatie BV verlengen tot medio 2021

Columbia en Vreedeveld Isolatie BV hebben hun overeenkomst opengebroken en vastgelegd voor de komende drie en een half jaar. De hoofdsponsor zal daardoor nog minimaal tot medio 2021 verbonden zijn aan onze club en de vaste shirtsponsor zijn van het eerste, tweede elftal en prijken op de borst tijdens ons zaalvoetbaltoernooi.

 

Voorzitter Eddie Zeen: "Het is een compliment voor iedereen binnen de nieuw geformeerde sponsorcommissie dat Vreedeveld Isolatie BV zijn hoofdsponsorschap langdurig wil verlengen. Daarvoor zijn we Patrick en Renate hartstikke dankbaar en middels deze samenwerking willen we als club de komende jaren volop stappen gaan maken."

 

Na de wedstrijd van Columbia 1 tegen Bon Boys (2-1) heeft in bijzijn van de sponsorcommissie en het hoofdbestuur Patrick namens Vreedeveld Isolatie BV en Eddie namens AVV Columbia het nieuwe sponsorcontract ondertekend.

nieuwcontractvreedeveld

 

Na het tekenen van het contract is er geproost op de toekomstige mooie samenwerking tussen Columbia en Vreedeveld Isolatie BV.

 

Oproep bestuur: Nu de nieuwe sponsorcommissie is geinstalleerd willen wij iedereen verzoeken om alle, maar dan ook alle verzoeken aan sponsoren via de sponsorcommissie te laten lopen. Dat betekent dat er geen verzoeken meer richting onze (hoofd)sponsor lopen zonder dat de sponsorcommissie daar van af weet.