BELACTIE voor de Vriendenloterij succesvol

vriendensuccesAfgelopen dinsdag 14 november hebben 15 vrijwilligers namens Columbia naar leden of ouders van leden gebeld om loten van de Vriendenloterij te verkopen. Tijdens deze avond hebben 51 personen toegezegd aan de Vriendenloterij te gaan deelnemen met als goed doel Columbia. Tevens hebben 14 personen die reeds met de Vriendenloterij meespelen hun goede doel gewijzigd in Columbia. Wij wensen iedereen die mee gaat spelen met de Vriendenloterij en die reeds mee speelt veel succes bij het winnen van de vele mooie prijzen.

 

Voor iedere persoon die afgelopen dinsdag 14 november heeft gebeld, ontvangt Columbia een bonus van € 50, dat is dus totaal € 750. Daarnaast ontvangt Columbia voor ieder verkocht lot nog een extra bonus van € 10 per lot (als 35 personen of meer daadwerkelijk gaan mee doen aan de Vriendenloterij met als goed Columbia). Al met al een zeer goed resultaat.

Verder ontvangt Columbia maandelijks voor ieder verkocht lot van de Vriendenloterij, waarbij als goed doel Columbia is opgegeven ook nog eens 50% van de verkoopprijs van het lot, zijnde 50% van € 13,50 is € 6,75. Dus als u mee doet met de Vriendenloterij kunt u niet alleen vele mooie prijzen winnen, maar steunt u Columbia ook nog enorm.

 

Uiteraard zullen er leden of ouders van leden zijn die dinsdagavond 14 november niet zijn gebeld of niet bereikbaar waren. Als u toch interesse heeft om mee te doen aan de Vriendenloterij en daarmee ook onze vereniging wilt ondersteunen, kunt u zich altijd nog aanmelden en hierbij als goed doel Columbia aangeven.

Zie voor meer info: www.vriendenloterij.nl 

 

Tenslotte bedanken wij de vrijwilligers die dinsdag 14 november de hele avond hebben gebeld om namens Columbia loten van de Vriendenloterij te verkopen. Bedankt voor jullie inzet.

 

De barcommissie.