Sportdag voor 3FM Serious Request

Op de dinsdag van 3FM Serious Request (19 dec aanstaande) komt sportend Apeldoorn samen op het Marktplein. Vier bekende topsporters komen een clinic geven en het mooiste is: jij kunt hier aan mee doen!

De volledige opbrengst van de clinics gaat naar het Rode Kruis, dus met je deelname steun je meteen de Stille Ramp.

 

Laat je van je sportiefste kant zien en trommel je voetbalteam, fitnessclub en sportschoolvrienden op om samen in actie te komen op het plein van het Glazen Huis. De clinics duren ongeveer 45 minuten en voor elke ronde is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Inschrijven kan vanaf NU via 3fm.nl/sport.

 

CLINIC 1: ANOUK HOOGENDIJK (12:00)

Speciaal voor alle voetbalfanaten! Deze koningin van het Nederlandse voetbal zet samen met jou je eerste stappen richting die professionele voetbalcarrière. Op een miniveldje op het Marktplein kijkt Anouk met jou naar je traptechniek en vertelt ze je hoe je die vervelende tegenstander te slim af kan zijn met snelle bewegingen. Je kunt je hier aanmelden. In totaal zijn er 15 plekken beschikbaar, deelname kost 25 euro.

 

CLINIC 2: TIMOR STEFFENS (13:00)

Ook dansend Apeldoorn wordt niet vergeten: niemand minder dan topchoreograaf en danser Timor Steffens zal de stad met een bezoekje verblijden. Na zijn clinic dans je zeker de sterren van de hemel. En dan kun je toch maar mooi zeggen dat je een dansles hebt gehad van de man die met Michael Jackson en Madonna op het podium heeft gestaan. Niet verkeerd… Je kunt je hier aanmelden. Er zijn in totaal 30 plekken beschikbaar en deelname kost 25 euro.

 

CLINIC 3: MELVIN MANHOEF (start 15:00 uur)

Ga nu al het gevecht aan met je decemberkilo's! Melvin Manhoef gaat jou sowieso in het zweet werken tijdens zijn clinic, dus zorg maar dat je fit aan de start verschijnt. Melvin nam onlangs afscheid van de kickboxsport maar won in zijn laatste wedstrijd nog wel ‘even’ van Remy Bonjasky. Je bent dus in zeer professionele handen bij deze topsporter. Een ticket voor zijn clinic kost slechts 25 euro, wat natuurlijk een schijntje is. Opgeven doe je hier.

 

CLINIC 4: CHURANDY MARTINA (start 16:00 uur)

Deze clinic is speciaal voor de mensen die altijd nét de bus of trein missen... Churandy Martina leert je in een atletiek clinic hoe je in minder dan tien seconden een sprintje van 100 meter trekt. En er wordt tijdens deze clinic ook nog veel gelachen, want Churandy is atijd blij! Wil je vrolijk én fit de kerstdagen in? Dan is het een goed idee om je voor 50 euro op te geven voor deze clinic. Je kunt je hier aanmelden, er zijn op dit moment nog maar 10 plekken beschikbaar.