Club van 100; terugblik 2017

cv100Beste leden van de “Club van 100”,
 
Het jaar 2017 is bijna ten einde en dan kijken we zoals gebruikelijk terug op wat er het afgelopen jaar is gerealiseerd bij de “club van 100”.
 
De jaarlijkse ledenvergadering van de “club van 100” is vastgesteld op de tweede donderdag van Maart. Diverse commissies binnen Columbia hadden vooraf een wensenlijstje samengesteld met bestedingsdoelen, welke zij graag gehonoreerd wilden zien. Niet alle wensen konden in vervulling gaan en tijdens de ledenvergadering zijn de ingebrachte bestedingsdoelen uitgebreid besproken en vervolgens na stemming door de aanwezig leden van de “club van 100” afgewezen of goedgekeurd.
 
De volgende doelen zijn gehonoreerd: De barcommissie heeft nieuwe rolgordijnen voor het clubhuis. De jeugdcommissie heeft een tegemoetkoming in aqua soccer en welkom/entree voor het jeugdhonk ontvangen. Tevens is het ingebrachte bestedingsdoel massagetafel goedgekeurd en is er een groot bedrag gereserveerd voor het 100-jarig bestaan, waarbij we namens de “club van 100” een mooi cadeau aan avv columbia willen aanbieden.
 
Wederom een bestedingsdoel waar wij als “club van 100” trots op kunnen zijn. Hiermee is de doelstelling van de “club van 100” nl: Het leveren van een bijdrage aan het realiseren en optimaliseren van de faciliteiten binnen a.v.v.columbia d.m.v. tastbare zaken, weer eens bekrachtigd.
 
Voor het aankomende jaar is er (nog) geen bestedingsdoel ingebracht. Heeft u een idee of suggestie dan horen we dit graag voor de algemene ledenvergadering, zodat we dit bestedingsdoel op de agenda kunnen zetten. Uiteindelijk wordt het bestedingsdoel bepaald in onze algemene ledenvergadering.
 
De jaarlijkse ledenvergadering van de “Club van 100” is gepland op:
Donderdag 8 maart 2018.
(Schrijf deze datum alvast in uw agenda.)
 
De leden van de “club van 100” wenst u allen:
 
PRETTIGE KERSTDAGEN
en een
VOORSPOEDIG 2018
 
Wilt u lid worden van de “club van 100”, kijk dan eens op de site van www.avvcolumbia.nl
Hierop kunt u zien welke bestedingsdoelen er reeds zijn gerealiseerd en kunt u zich tevens aanmelden als lid van de “club van 100”
 
Uiteraard is het ook mogelijk om een van de commissieleden te benaderen:
Jeff Pleket, Paul van Vliet, Fred Bolsenbroek, Herman van Gerrevink, Ronald Klement