Heb jij een RABO-rekening? Help Columbia dan om wat extra inkomsten te genereren…

raboclubkasBinnenkort start de Rabobank Clubkas Campagne! De Clubkas Campagne is een prachtige kans om de kas van COLUMBIA te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van de Rabobank bepalen welke verenigingen en stichtingen in Apeldoorn eo worden ondersteund met een financiële bijdrage.

 

Hoe werkt de Rabobank Clubkas Campagne?

Rabobank stelt een deel van de winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Apeldoorn hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard.

Hoe meer stemmen er op COLUMBIA uitgebracht worden, des te meer geld onze vereniging ontvangt. Dit jaar heeft de RABO Apeldoorn € 100.000 te verdelen. Op dinsdag 24 april wordt bekend gemaakt hoeveel stemmen en welk bedrag Columbia heeft gewonnen.

 

Wat moet je doen.

Leden van de Rabobank Apeldoorn mogen van 13 maart tot en met 26 maart digitaal hun stem uitbrengen op hun favoriete club(s). Wanneer je klant bent van de RABObank, ben je niet automatisch ook lid van de RABO. Lid worden is gratis. Je kunt controleren of je al lid bent via: Rabobank Internetbankieren. Onder Zelf regelen, Profiel, Mijn contactgegevens staat of je lid bent van de Rabobank of niet.

 

Wil je in maart 2018 meestemmen voor Columbia, maar ben je nog geen RABO lid?

Vraag dan je gratis RABO lidmaatschap aan vóór 1 februari 2018, via onderstaande link. https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/?c=context

 

T.z.t. wordt je er nog wel even aan herinnerd om te stemmen!!!

Het bestuur