Heb jij een RABO-rekening? Help Columbia dan aan wat extra inkomsten …

Binnenkort start de Rabobank Clubkas Campagne! De Clubkas Campagne is een prachtige kans om de kas van COLUMBIA te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van de Rabobank bepalen welke verenigingen in Apeldoorn worden ondersteund met een financiële bijdrage.

 

Hoe meer stemmen er op COLUMBIA uitgebracht worden, des te meer geld onze vereniging ontvangt, voor bv een pannaveldje voor de jeugd. Dit jaar heeft de RABO Apeldoorn € 100.000 te verdelen. Er doen 120 (grote en kleine) verenigingen en stichtingen mee.

 

Wat moet je doen.

Leden van Rabobank Apeldoorn ontvangen uiterlijk 13 maart een (digitale) uitnodiging met een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van 13 maart tot en met 2 april brengen zij hun stem uit op de verenigingen die zij een warm hart toedragen. Ieder lid van Rabobank Apeldoorn ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. Er zijn dus aardig wat stemmen te verdelen! Hoe meer stemmen, des te meer geld voor onze club.

 

Het bestuur