Zaterdag 2; +3 (punten)

Afgelopen zaterdag mochten de boys van zaterdag 2 weer de wei in om tegen Eerbeekse Boys 2 aan te treden. De stress zat er goed in bij Rob omdat er niet bekend was wie er wel waren en wie er fit genoeg was om te spelen. Dus met een grote hoeveelheid afwezigen werd er om 14.30 uur afgetrapt onder leiding van scheidsrechter Wilke uit Polen.

 

Freddie van zaterdag 3 maakte zijn opwachting bij ons en deed het goed als controlerende middenvelder. Na aftasten van beide zijden werd er in de eerste helft niet gescoord en gingen wij derhalve rusten met de brilstand op het scorebord. Na enkele tactische aanwijzingen en omzettingen van de technische staf werd begonnen aan de 2e helft.

 In de 63e minuut kon het ruim aanwezige publiek eindelijk juichen voor een goal van Vince die vandaag speelde met een haperende brommer. Hij krulde de bal knap vanaf de zijkant in de verre hoek. 7 minuten later was het weer raak voor de mannen van de Winkeweijertlaan, vanuit een scherp genomen corner sloeg de keeper van Eerbeekse Boys de bal in zijn eigen goal. 2 minuten later lag nummer 3 ook al in het netje, die gescoord werd door Joris. Na deze goal kwam Leroy Vreedeveld van O19 ons team versterken. In de laatste minuut bekroonde hij zijn debuut vanuit een knap uitgevoerde aanval met een goal en bracht zo de eindstand van 4-0 op het bord.

 

Deze wedstrijd verliep een stuk beter dan de uitwedstrijd in november. Volgende week mogen de manschappen onder leiding van Rob en Remco aantreden tegen Teuge.

 

Rob is na de wedstrijd tegen Eerbeekse Boys tig jaar ouder en grijzer geworden omdat de goals zo lang uitbleven. Freddie en Leroy hartelijk dank voor jullie inzet.