Zaterdag 2 speelt gelijk tegen Teuge

Na een zware Koningsdag voor sommige spelers en vooral voor onze leider moesten onze mannen aan de bak tegen Teuge. Deze topper nummer 2 tegen nummer 1 werd gespeeld onder leiding van scheidsrechter Van der Hoek uit Hengelo.

 

Onze boys begonnen de wedstrijd goed want in de 3e minuut werd Wesley diep gestuurd en hij rondde deze aanval bekwaam af. Helaas konden wij niet lang genieten van deze voorsprong want in de 11e minuut schoot Teuge uit een erg makkelijk gegeven vrije trap raak. In de 18e minuut kwam Teuge zelfs tegen de verhouding in 2-1 voor uit een counter waar ons middenveld en de verdediging niet goed stond. Na een stevige regenbui kon het ruimschoots aanwezige publiek toch nog in de 29e minuut de 2-2 vieren na goed vooruit verdedigen waaruit de laatste weken makkelijk scorende spits Joris, de bal achter de keeper kon deponeren.

Tot aan de rust werd er door beide partijen gestreden om elke meter. Hierdoor werd er geen groot gevaar meer gesticht voor beide goals.

 

Na een kwartiertje bijkomen en elkaar op scherp gezet te hebben werd er aan de tweede helft begonnen. Je kon merken dat de intensieve eerste helft en pittige koningsdag begon op te breken. Na een aantal kleine kansen aan beide kanten kwamen wij net voor tijd goed weg doordat de scheidsrechter buitenspel zag na een flipperkast moment voor onze goal. Beide partijen schoten eigenlijk niet veel op net 1 punt maar blijven nog steeds in de race om het kampioenschap. Nu kijken wat de inhaalwedstrijd tussen Colmschate en CSV Apeldoorn 5 mei brengt.