Aad van de Kaart

aadvdkaart profiel
Aad van de Kaart is een pseudoniem van een Columbiaan die zo nu en dan een stukje schrijft voor de website.
 
Voel je niet bezwaard om op zijn artikelen te reageren..

 

 

Sinterklaas op sportpark de Winkewijert: bij de kleinste pupillen, O 15-2 en Columbia 1

Zoals ieder jaar heeft de ECJ ook dit jaar weer een mooi Sinterklaasfeest georganiseerd voor onze jongste jeugd. De kleintjes wachtten in spanning af, op wat er komen ging. En niet alleen bij de kleintjes was er spanning; ook bij de organisatie. Sinterklaas had de cadeautjes keurig op tijd besteld; echter de leverancier was vergeten tijdig wat koerierpieten in te schakelen. Resultaat: de cadeautjes kwamen net op tijd bij Sinterklaas. Uiteindelijk allemaal prima verlopen.

 

Maar niet alleen de ECJ kan een dergelijk feest organiseren. Wat dacht je van de leiders/trainers van O15-2 (ik weet het, het blijft vreemd klinken. Daarom: Columbia C2!)? Nou wat dacht je ervan? Sinterklaasfeest in het clubhuis op vrijdagavond. Twee Pieten kwamen de gezelligheid verhogen. Veel ouders aanwezig en veel jeugdige Columbianen. Geweldig initiatief van Anton, Kenny en Klaas (gelukkig kon hij er ook even bij zijn). Sinterklaasfeest om eens wat anders te doen met je team. Saamhorigheid, ook bij de ouders. De ouders van C2 zijn ook betrokken bij de club. Goed om te zien. Columbia in beweging.

Lees meer...

Actueel en in beweging

Regelmatig zie ik nieuwe banners als ik de site open. Aankondiging van de 25+ avond, activiteiten van de evenementencommissie en nu weer een aankondiging van het "10 over Rood - toernooi".

 

Een site voorzien van informatie is op zich al een ding, maar de site zoveel mogelijk up to date houden, is nog iets anders. Verouderde berichten plaats laten maken voor nieuwe berichten; archief aanmaken waar berichten in geplaatst kunnen worden. Nieuwe berichten die van alle kanten worden aangeleverd, zo snel mogelijk op de site plaatsen. De agenda actueel houden. Moet allemaal gebeuren.

 

Mijn eerdere oproep om informatie via de site te delen, werpt zijn vruchten af. Er wordt veel gedeeld. Zo ook het aangekondigde afscheid van onze hoofdtrainer Marco Onderberg.

Lees meer...

Even voorstellen

Inmiddels heb ik al enkele stukjes op de site laten publiceren; maar ik heb me nog niet voorgesteld, slordig. Mijn naam is Aad van de Kaart, ben al enige jaren lid van Columbia, hoor en lees veel over onze mooie club, en schrijf af en toe stukjes over het wel en wee binnen onze club en andere dingen die me opvallen en/of bezig houden.

 

Wat me is opgevallen, is dat er niet alleen posters voor feestavonden in de kantine en/of toiletten hangen. Nee, ook de agenda voor de algemene ledenvergadering van 23 oktober a.s. Prima. Wat me is opgevallen, is dat er nieuwe vrijwilligers zijn opgestaan. Mooi. Wat me ook is opgevallen, is dat ons vrijwilligersbeleid onder de aandacht wordt gebracht. Uitstekend (en bij een tekort aan vrijwilligers bittere noodzaak).

Lees meer...

Evenementen

Columbia is in beweging. Daar heb ik al het één en ander over geschreven. Echter in de lijst van onderdelen van onze vereniging die in beweging zijn, ontbreekt nog de evenementencommissie. Geheel ten onrechte. Ook deze commissie is in beweging. De eerste kaartavond is inmiddels geweest. Erg druk; van horen zeggen.

 

Op de diverse posters in het clubhuis staan de evenementen tot het eind van het jaar vermeld. Een aantal kaartavonden, de popquiz met een vleugje pub, de laatste clubavond van het jaar met een bingo. Genoeg te doen dus; genoeg evenementen om aan deel te nemen.

 

Daarnaast organiseert de 25+-commissie ook de bekende feestavond voor leden die langer dan 25 jaar lid zijn: dit jaar een sing-along. De uitnodigingen zijn inmiddels de deur uit. Genodigden: kom naar deze gezellige avond! Columbia is in beweging; kom zelf ook in beweging!

aadvdkaart