Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

 

Nieuwsbrief September 2018

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

 

Dan kun je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling September 2018

Columbia mini’s gestart

IMG-20180903-WA0012Afgelopen maandag was de eerste training van de mini’s. Dit seizoen dus op de maandag van 17.45u tot 18.45u. Een nieuw concept bij Columbia met een zeer ervaren trainer die de assistentie heeft van de spelers van Columbia Onder 17-1.

 

Trainen op echt gras op het hoofdveld waarbij de ouders dus op de tribune kunnen meekijken. De eerste training was een groot succes. Trainen in kleine groepjes op je eigen niveau Kinderen die al 4 jaar zijn en geboren in 2012, 2013 of 2014 zijn van harte welkom en kunnen op de genoemde tijd gewoon mee doen.

Lees meer...

Trainingspak 5 euro

5euroDe inname en uitgifte van kleding is voor een groot deel afgerond. Op donderdagavond 30 augustus is vanaf 19.30u er nog gelegenheid om de oude tas/kleding in te leveren en de nieuwe tas met trainingspak op te halen (Sponsorhome)

 

Heb je belangstelling om nog een “oud” Columbia trainingspak aan te schaffen dan kan dat voor een bedrag van 5 euro.
Hiervoor is gelegenheid op de zaterdagen 1 september, 8 september en 15 september in de tijdperiode van 09.00u tot 12.00u

Nieuwsbrief Juli 2018

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

Dan je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling Juli 2018

 

Wil je de volgende keer ook de nieuwsbrief in je mail?

Lees meer...

Voorlopige indelingen jeugd 2018-2019

columbiatopDoor bijzondere omstandigheden binnen onze club heeft het iets langer geduurd dan de bedoeling was om de VOORLOPIGE indelingen voor het seizoen 2018-2019 te presenteren. De indeling is tot stand gekomen door input van trainers en opgesteld door de Technische Commissie Jeugd (TCJ). We hebben gekeken naar kernpunten als kwaliteit, niveau en plezier. De indeling is bij O8 tm O13 zoveel mogelijk gebaseerd op de nieuwe opzet van de KNVB.

 

Een aantal nieuwe aanmeldingen zijn nog niet verwerkt. Mochten er namen ontbreken laat dit dan svp weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

Penaltybokaal; 9 juni 2018

20180609 110427 resizedTijdens de afsluitdag van de jeugdafdeling werd afgelopen zaterdag ook de finale van de Penaltybokaal gehouden. Van alle pupillenteams kon (minimaal) de beste penaltynemer aan de finale meedoen. Dit keer deden voor het eerst ook de mini’s mee aan de finale. In vier leeftijdsgroepen streden de spelers om een wisselbeker. Doelman Leroy de Boer wist veel strafschoppen tegen te houden maar moest ook regelmatig “vissen” Bij de Mini’s was het Luciano Peters die de wisselbeker mee naar huis mocht nemen. Bij de Onder 8 en Onder 9 categorie versloeg Lente Moleveld alle mannen. De Onder 10/Onder 11 strijd werd gewonnen door Abdullah Dalati en bij de Onder 13 was het Dylano Gerritsen die de meeste keren het net vond. Alle deelnemers ontvingen een beker en de winnaars dus ook nog de grote wisselbeker.

Lees meer...

Al het Jeugdnieuws

wedstrijdverslag

Laatste Wedstrijdverslagen

Columbia 15-2 krijgt terschuurse boys 15-1 op visiteOnze derde bekerwedstrijd, dit wordt een uitdaging voor ons. Onze tegenstander van vandaag heeft net zo goed of slecht als ons de eerste 2 wedstrijden gespeeld. Dus onze
Columbia 09-1 wint ook 2de bekerwedstrijdVandaag wedstrijd twee in het bekerprogamma uit bij wsv. De wedstrijd stond gepland voor 12.15 uur is een keer wat anders dan 9.00 uur.Dus goed uitgeslapen allemaal👍🏻 We verzamelde ons
PfffffNa vorige week verloren te hebben,zijn we verplicht te winnen als we mee willen blijven doen in de bekerwedstrijden. Vandaag staat Elspeet 15-1 op het programma,en gezien de uitslag van vorige week lijkt dit een
FacebookTumblrInstagramGoogle