Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

 

Sportstimulering /100% Voetbaldag

100voetbaldag A5Voor de 8e keer organiseert ACCRES Sportstimulering de 100% voetbaldag op 25 februari 2020.

 

De voetbaldag wordt georganiseerd voor spelers die extra willen voetballen in de vakantie. Plezier en ontwikkeling staan hierbij centraal.

 

Voor aanmelden: https://sportstimulering.accres.nl/sportevenementen/activiteit/voetbaldag 

Week v/d scheidsrechters

20191005 155039Het is deze week de week van de scheidsrechter. Onze jeugd scheidsrechters zijn zaterdag in het zonnetje gezet. Voor aanvang van de wedstrijden kregen de jeugd scheidsrechters namens de jeugd afdeling een cadeau bon overhandigd. We zijn erg blij dat zij zich elke week weet inzetten om een wedstrijd te fluiten. Scheidsrechters bedankt !!

Bijdrage Rabobank

Onze vereniging heeft een bijdrage van € 2.684 ontvangen uit het donatiefonds van Rabobank Apeldoorn en omgeving als bijdrage voor onze nieuwe toegangspoort. We zijn hier erg blij mee!

Lees meer...

Al het Jeugdnieuws

wedstrijdverslag

Laatste Wedstrijdverslagen

Pluim voor de ECJVorige week een super leuke en gezellige kerstavond/loting gehad bij de mooiste club van apeldoorn COLUMBIA! Deze avond werd mogelijk gemaakt door de ECJ, deze groep vrijwilligers en echte clubmensen die een
Columbia 10-1 kan ondanks een zware competitie met opgeheven hoeft de winterstop inVandaag de laatste wedstrijd in de najaarscompetitie. Net als vorige week speelde we thuis en eveneens tegen een tegenstander uit de absolute top
FacebookTumblrInstagram