Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

Einduitslag penaltybokaal 2017

winnaarsTijdens de Afsluiter werd traditiegetrouw ook de finale van de penaltybokaal gehouden.

 

Dit keer in totaal 16 spelers die hieraan meededen waardoor alle teams in de jongste drie jeugdcategorieën in de finale vertegenwoordigd waren.

 

Dit jaar werden de strafschoppen genomen op de zeer ervaren doelman Kenneth Veldhuis die vele jaren het doel van het eerste elftal van Columbia verdedigd heeft.

Het werd een spannende aangelegenheid onder leiding van Irma Kleiboer die de organisatie in handen had en Rene van Loenen die het hele gebeuren van commentaar voorzag. Scheidsrechter Stefan Kleiboer zorgde ervoor dat de strafschoppen volgens de regels genomen werden.

Lees meer...

Indelingen jeugdteams seizoen 2017-2018

De indelingen zijn VOORLOPIG.

Gezien de mogelijkheid van aan- en afmeldingen kunnen er de komende maanden nog wijzigingen plaatsvinden. Er is uitgegaan van een actuele stand van zaken waarbij rekening is gehouden met spelers die (mondeling) hebben aangegeven te stoppen met voetballen.

Ondanks het feit dat formeel nog een opzegging bij de ledenadministratie is binnengekomen zijn deze spelers NIET meegenomen in deze voorlopige indeling.

Lees meer...

Unieke dubbel

Het gebeurt niet zo vaak dat een jeugdteam van Columbia in 1 seizoen zowel in de reguliere competitie een kampioenschap te vieren heeft als ook zich winnaar mag noemen van de KNVB beker. Dit seizoen slaagde Onder 9-3 daar wel in. In de najaarscompetitie werd met overtuigende cijfers het kampioenschap binnengehaald en afgelopen zaterdag werd de KNVB beker gewonnen. De "1e jaars" hebben grote stappen gemaakt dit seizoen. Vooral het in de voorjaarscompetitie op moeten boxen tegen veelal "2e jaars" was heel leerzaam en gaandeweg werd op techniek om de vaak grotere en sterkere tegenstanders heen gevoetbald.

Lees meer...

Finalisten Penaltybokaal

penaltybokaalDe afgelopen periode zijn bij alle pupillenteams er voorrondes gehouden om te zien wie het eigen team gaat vertegenwoordigen tijdens de finale van de penaltybokaal op 10 Juni 2017, aanvang 12.00u Hieronder staan de boys die gaan proberen de doelman zo vaak mogelijk te verslaan en hun eigen eer en die van hun team hoog te houden.

Lees meer...

De jeugdspelersraad heeft invloed

LogoJSREen jaar geleden besloot het jeugdbestuur om een jeugdspelersraad(JSR) op te richten. We wilden een nieuwe weg in: niet spreken over jeugdleden, maar met jeugdleden. Een uitdaging, want een JSR was onbekend terrein voor ons. Daarnaast moesten we vanuit de jeugdteams spelers bereid vinden om in de JSR zitting te nemen en we moesten iemand vinden die dit proces zou kunnen begeleiden.

 

Gelukkig bleek er veel animo. Al snel hadden we vanuit elk team vanaf O13 t/m O19 een of meer spelers bereid gevonden om in de JSR zitting te nemen. En ook vonden we in Lamon Daleman de persoon die samen met deze spelers op ontdekkingstocht wilde gaan om te zien of en waar de JSR toegevoegde waarde zou kunnen hebben voor de vereniging.

Lees meer...

Vergoeding keeperhandschoenen voor jeugdkeepers

keepercolIn samenwerking met 100% Voetbal (Stationsstraat 130, Apeldoorn) ontvangen alle jeugdkeepers van Columbia voor het nieuwe seizoen een tegoedbon waarmee ze keepershandschoenen kunnen aanschaffen. Het jeugdbestuur is van mening dat deze bijdrage rechtvaardig is omdat keepers ten opzichte van spelers extra kosten moeten maken.

 

Voor komend seizoen heeft de bon een waarde van 25 euro. Daarmee kan een paar handschoenen worden aangeschaft.

Lees meer...

Jonge Columbianen betrokken bij clubbeleid dankzij jeugdspelersraad

In zowel de papieren als de online versie van de Stentor staat vandaag een artikel over onze Jeugdspelersraad.

 

Door te klikken op de afbeelding kun je het artikel lezen.

Nieuwsbrief

Meldt je hier aan voor de nieuwsbrief van de Jeugdafdeling.
Vul hieronder je emailadres in.
Please wait

Laatste Wedstrijdverslagen

En dan is de laatste voetbal zaterdag van het seizoen alweer aangebroken. Een hele vroege start vandaag. Om kwart over 7 in de vroege zaterdagochtend verzamelen we bij Columbia. De Winkewijert is nog in diepe
Het is nog vroeg als ik uit bed stap. Te vroeg. Maar de spanning is nu te ver opgelopen om nog te kunnen slapen. Vandaag moet het gebeuren. Na zo vaak net niet kampioen te zijn

Al het Jeugdnieuws

FacebookTumblrInstagramGoogle