Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

Finalisten Penaltybokaal

penaltybokaalDe afgelopen periode zijn bij alle pupillenteams er voorrondes gehouden om te zien wie het eigen team gaat vertegenwoordigen tijdens de finale van de penaltybokaal op 10 Juni 2017, aanvang 12.00u Hieronder staan de boys die gaan proberen de doelman zo vaak mogelijk te verslaan en hun eigen eer en die van hun team hoog te houden.

Lees meer...

De jeugdspelersraad heeft invloed

LogoJSREen jaar geleden besloot het jeugdbestuur om een jeugdspelersraad(JSR) op te richten. We wilden een nieuwe weg in: niet spreken over jeugdleden, maar met jeugdleden. Een uitdaging, want een JSR was onbekend terrein voor ons. Daarnaast moesten we vanuit de jeugdteams spelers bereid vinden om in de JSR zitting te nemen en we moesten iemand vinden die dit proces zou kunnen begeleiden.

 

Gelukkig bleek er veel animo. Al snel hadden we vanuit elk team vanaf O13 t/m O19 een of meer spelers bereid gevonden om in de JSR zitting te nemen. En ook vonden we in Lamon Daleman de persoon die samen met deze spelers op ontdekkingstocht wilde gaan om te zien of en waar de JSR toegevoegde waarde zou kunnen hebben voor de vereniging.

Lees meer...

Vergoeding keeperhandschoenen voor jeugdkeepers

keepercolIn samenwerking met 100% Voetbal (Stationsstraat 130, Apeldoorn) ontvangen alle jeugdkeepers van Columbia voor het nieuwe seizoen een tegoedbon waarmee ze keepershandschoenen kunnen aanschaffen. Het jeugdbestuur is van mening dat deze bijdrage rechtvaardig is omdat keepers ten opzichte van spelers extra kosten moeten maken.

 

Voor komend seizoen heeft de bon een waarde van 25 euro. Daarmee kan een paar handschoenen worden aangeschaft.

Lees meer...

Jonge Columbianen betrokken bij clubbeleid dankzij jeugdspelersraad

In zowel de papieren als de online versie van de Stentor staat vandaag een artikel over onze Jeugdspelersraad.

 

Door te klikken op de afbeelding kun je het artikel lezen.

Nieuwsbrief April

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

Dan je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling April 2017

 

Wil je de volgende keer ook de nieuwsbrief in je mail?

Lees meer...

Outdoor Lasergamen bij AVV Columbia en prijsuitreiking Scoren voor de Club

DSC 1183Zaterdag 22 april was er opnieuw outdoor lasergamen bij AVV Columbia. Maar voordat er gespeeld kon worden, was er eerst de prijsuitreiking van de actie Scoren voor de Club en de bekendmaking van het opgehaalde bedrag.

 

Nogmaals gefeliciteerd Chris van Bussel (1e prijs), Ben van Malsen (2e prijs) en spelers van de O9-4 met jullie teamprijs! We zijn als jeugdafdeling super trots op alle spelers die met deze actie hebben meegedaan. Samen hebben jullie € 2265 opgehaald! Echt fantastisch gedaan! Binnenkort laten we weten wat er voor dit bedrag aan trainingsmateriaal is aangeschaft. (Klik hier voor de foto's)

Lees meer...

Standen Jeugd

De competitie komt in de beslissende fase.

Een aantal teams strijdt nog om de eerste plaats, andere teams proberen nog wat plaatsjes te stijgen.

Een spannend slot van de competitie staat voor de deur.

Hieronder de actuele standen:

Lees meer...

Nieuwsbrief

Meldt je hier aan voor de nieuwsbrief van de Jeugdafdeling.
Vul hieronder je emailadres in.
Please wait

Laatste Wedstrijdverslagen

Het is nog vroeg als ik uit bed stap. Te vroeg. Maar de spanning is nu te ver opgelopen om nog te kunnen slapen. Vandaag moet het gebeuren. Na zo vaak net niet kampioen te zijn
Na het eerste puntverlies van vorige week tegen Voorwaarts staat vandaag de wedstrijd tegen Sp. Teuge op het programma. De spanning aan kop van onze poule is om te snijden. We staan eerste maar Victoria

Al het Jeugdnieuws

FacebookTumblrInstagramGoogle