Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

 

Columbia O 15-2 stond in de halve finale van de beker

Zaterdag 5 mei jl., 11.30 uur: halve finale van de beker tussen Columbia O 15-2 en Uchta O 15-1. Mooi weer, voetballen op het hoofdveld. Prachtig voor die knapen (en uiteraard meiden). Wel jammer dat ons team niet in de kleedkamer van het eerste elftal mocht omkleden. Daar zat de tegenstander, foutje..... .

 

De spelers hadden naaste familie zoveel mogelijk aangespoord naar Columbia te komen en hen aan te moedigen. Zo ook de spelers van de tegenstanders. Rond half elf kwam er een touringcar voorrijden met spelers en toeschouwers van Uchta. Een echte bekersfeer.

Lees meer...

Voorwedstrijden zondag JO9 en JO8

20180303 101924Columbia JO9-1 onderhoudt al sinds het najaar van 2016 een warme band met Vitesse in de persoon van Leo vd Kraats, die destijds ons team en trouwe aanhang een mooie en onvergetekijke voetbalclinic op Papendal verzorgde. Sindsdien hebben we regelmatig oefenpotjes kunnen spelen tegen die andere geel-zwarten.

 

Dit keer komen de talenten uit Arnhem naar de Winkewijert. Ze nemen nu ook voor het eerst hun kersverse nieuwe lichting mee, waardoor ook de JO8-1 van Columbia de kans krijgt zich te meten.

 

We spelen vanaf 12.30 3x20 minuten. 7 tegen 7.

Komt allen om onze jongens aan te moedigen en vast op te warmen voor Columbia 1!

O17-1 helpt O 8 en O 9

Afbeelding3Aan het begin van het seizoen hebben we binnen de jeugdafdeling afgesproken dat we zoveel mogelijk de lasten verdelen. De ouders van de pupillenspelers worden ingeroosterd in het jeugdhonk. De spelers van Onder 15 worden ingeroosterd bij de terreindienst op zaterdagochtend, de spelers van Onder 19-1 hebben geholpen bij het afwateringsprobleem op het trainingsveld. Dit voorjaar hebben we ook de spelers van Onder 17-1 nodig.

 

Tot nu toe konden we de wedstrijden van de Onder 8 en Onder 9 teams spelen op de kleine veldjes op het trainingsveld. Ideaal omdat we daar gebruik kunnen maken van vaste belijning.

Lees meer...

De Afsluiter

Het einde van het seizoen nadert alweer, En zijn we al druk bezig achter de schermen voor het volgend voetbal seizoen 2018-2019. Ook dit jaar zullen we het voetbal seizoen weer op een leuke en sportieve wijze willen afsluiten met elkaar. Deze dag hebben we gepland op.

Zaterdag 9 juni.

De tijden betreffende deze dag volgen en zullen via de leiders en trainers bekend gesteld worden. Er komen in de loop van de tijd ook affiche te hangen waarop de tijden komen te staan.

Lees meer...

ACCRES Sportstimulering voetbaldagen 2018

voetbaldag1meivoetbaldag3mei

In de Mei vakantie 2018 organiseert ACCRES Sportstimulering 2 voetbaldagen voor jongens en meiden.
ACCRES Sportstimulering is een non – profit organisatie en biedt deze dagen dan ook aan tegen een laag tarief.

 

“Leven als een prof” staat centraal tijdens deze 2 voetbaldagen.

 

Medewerking van o.a.

Lees meer...

Nieuwsbrief Voorjaar 2018

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

Dan je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling Voorjaar 2018

 

Wil je de volgende keer ook de nieuwsbrief in je mail?

Lees meer...

Al het Jeugdnieuws

Laatste Wedstrijdverslagen

Columbia O19-1 simpel langs Dronten.Na de 2-3 verliespartij vorige week tegen Albatross werd duidelijk dat Columbia O19-1 helaas geen kampioen meer kon worden. Rood-Wit ‘58 O19-1 kan volgende week kampioen worden tegen SDV Barneveld O19-2.
Dik verdiende overwinning 08-1Vandaag de wedstrijd thuis tegen hierden. Nadat we allemaal weer keurig op tijd aanwezig waren en we ons klaargemaakt hadden,staken we de koppies bij elkaar voor een kleine bespreking,waarna we het
w.w.n.a j015-3m -columbia j015-3Na vorig weekend een behoorlijk pittige wedstrijd te hebben gespeeld terwijl het op papier een makkelijke wedstrijd leek, durfen we voor deze wedstrijd geen uitspraak te doen. Op papier,jaja. Laten we ons

Nieuwsbrief

Meldt je hier aan voor de nieuwsbrief van de Jeugdafdeling.
Vul hieronder je emailadres in.
Please wait
FacebookTumblrInstagramGoogle