Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

 

Nieuwsbrief Juli 2018

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

Dan je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling Juli 2018

 

Wil je de volgende keer ook de nieuwsbrief in je mail?

Lees meer...

Voorlopige indelingen jeugd 2018-2019

columbiatopDoor bijzondere omstandigheden binnen onze club heeft het iets langer geduurd dan de bedoeling was om de VOORLOPIGE indelingen voor het seizoen 2018-2019 te presenteren. De indeling is tot stand gekomen door input van trainers en opgesteld door de Technische Commissie Jeugd (TCJ). We hebben gekeken naar kernpunten als kwaliteit, niveau en plezier. De indeling is bij O8 tm O13 zoveel mogelijk gebaseerd op de nieuwe opzet van de KNVB.

 

Een aantal nieuwe aanmeldingen zijn nog niet verwerkt. Mochten er namen ontbreken laat dit dan svp weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Lees meer...

Penaltybokaal; 9 juni 2018

20180609 110427 resizedTijdens de afsluitdag van de jeugdafdeling werd afgelopen zaterdag ook de finale van de Penaltybokaal gehouden. Van alle pupillenteams kon (minimaal) de beste penaltynemer aan de finale meedoen. Dit keer deden voor het eerst ook de mini’s mee aan de finale. In vier leeftijdsgroepen streden de spelers om een wisselbeker. Doelman Leroy de Boer wist veel strafschoppen tegen te houden maar moest ook regelmatig “vissen” Bij de Mini’s was het Luciano Peters die de wisselbeker mee naar huis mocht nemen. Bij de Onder 8 en Onder 9 categorie versloeg Lente Moleveld alle mannen. De Onder 10/Onder 11 strijd werd gewonnen door Abdullah Dalati en bij de Onder 13 was het Dylano Gerritsen die de meeste keren het net vond. Alle deelnemers ontvingen een beker en de winnaars dus ook nog de grote wisselbeker.

Lees meer...

René van Loenen benoemd tot Ridder

rvloenenridderVoorafgaand aan de finale van de Penaltybokaal heeft afgelopen zaterdag René van Loenen uit handen van Jos de Graaf (jeugdbestuur) een mooi gedenkbord ontvangen omdat hij is benoemd tot Ridder van de Jeugdafdeling 2018.Al sinds de jaren 80 van de vorige eeuw wordt jaarlijks een vrijwilliger tot Ridder benoemd.

Lees meer...

Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek..

jeugdtrainersHet huidige seizoen is bijna afgelopen, met een enkele wedstrijd of toernooi op het programma zijn wij (TCJ) druk bezig met de invulling voor seizoen 2018/2019.

 

Wij zijn nog dringend op zoek naar versterking/aanvulling trainers en begeleiders voor onder 10, onder 11, onder 15 en O19. Daarom het dringende verzoek, om u aan te melden als trainer of leider. Indien u iemand kent of aan kunt dragen, houden wij ons ook aanbevolen.

 

Daar tegenover staat een nieuw portaal met oefenstof, aangeboden door de KNVB, zodat ook mensen zonder voetbalachtergrond een waardige training kunnen verzorgen. Vanuit Columbia kunnen we enthousiaste (nieuwe) trainers of leiders een cursus aanbieden.

 

Contactpersonen:
Voor O8-O11: Ruben Bar (0621132360)
Voor O13-O19: Arjan Jacobs (0651572500)

Columbia O 15-2 stond in de halve finale van de beker

Zaterdag 5 mei jl., 11.30 uur: halve finale van de beker tussen Columbia O 15-2 en Uchta O 15-1. Mooi weer, voetballen op het hoofdveld. Prachtig voor die knapen (en uiteraard meiden). Wel jammer dat ons team niet in de kleedkamer van het eerste elftal mocht omkleden. Daar zat de tegenstander, foutje..... .

 

De spelers hadden naaste familie zoveel mogelijk aangespoord naar Columbia te komen en hen aan te moedigen. Zo ook de spelers van de tegenstanders. Rond half elf kwam er een touringcar voorrijden met spelers en toeschouwers van Uchta. Een echte bekersfeer.

Lees meer...

Al het Jeugdnieuws

Laatste Wedstrijdverslagen

O15-3 , de strijd om het kampioenschap !Na de eenvoudige overwinning van vorige week bij WWNA breekt voor de mannen van O15-3 de week van de waarheid aan. Nog twee wedstrijden te spelen. Alles in eigen
Columbia O19-1 simpel langs Dronten.Na de 2-3 verliespartij vorige week tegen Albatross werd duidelijk dat Columbia O19-1 helaas geen kampioen meer kon worden. Rood-Wit ‘58 O19-1 kan volgende week kampioen worden tegen SDV Barneveld O19-2.
Dik verdiende overwinning 08-1Vandaag de wedstrijd thuis tegen hierden. Nadat we allemaal weer keurig op tijd aanwezig waren en we ons klaargemaakt hadden,staken we de koppies bij elkaar voor een kleine bespreking,waarna we het

Nieuwsbrief

Meldt je hier aan voor de nieuwsbrief van de Jeugdafdeling.
Vul hieronder je emailadres in.
Please wait
FacebookTumblrInstagramGoogle