Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

 

Uniek: wedstrijden op trainingsveld

Volgens plan gaan we vanaf aanstaande zaterdag de wedstrijden voor de categorieën Onder 8 en Onder 9 op het trainingsveld spelen. De afgelopen weken hebben we met hulp van Onder 15 spelers op zaterdagmorgen met de hand de kleine speelveldjes uitgezet. Dat hoeft nu niet meer want dankzij de inzet van de mensen van de Accommodatiecommissie (Jaap Dallinga, Wim van Gerrevink en Hans Coebergh) zijn de veldjes nu met strakke kalklijnen op het trainingsveld vastgelegd.

Lees meer...

Creatief tekenen met ADHD kinderen

tekenenADHDHoudt uw kind van tekenen en wil hij/zij graag met een groep aan de slag? Dan wil ik hem en haar uitnodigen om aan mijn creatieve tekenmiddagen mee te doen.

 

Binnenkort start ik met de workshop creatief tekenen met (ADHD) kinderen. De kinderen gaan samen op grote vellen heerlijk bewegen en plezier maken. Ik werk met muziek, lichaamsbeweging, tekenen en verhalen vertellen. De kinderen gaan op een leuke, creatieve, veilige en speelse manier meer inzicht in zichzelf krijgen en lekkerder in hun vel zitten. Er wordt verband gelegd en evenwicht gezocht tussen denken, voelen en handelen, oftewel tussen het hoofd, hart en handen.

 

Het kunnen tekenen is niet belangrijk want het gaat om het tekenplezier!

Lees meer...

Nieuwsbrief September 2017

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

Dan je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling September 2017

 

Wil je de volgende keer ook de nieuwsbrief in je mail?

Lees meer...

VTON ondersteunt jeugdopleiding

VTONBinnen de jeugdafdeling van Columbia worden alle jeugdtrainers sinds de tweede helft van het seizoen 2016/2017 ondersteund met de trainingsmethode VTON (Voetbal Technische Ontwikkeling Nederland). VTON ondersteunt en faciliteert trainers.

 

Het is niet gemakkelijk om een leuke en uitdagende training te verzorging en veelal ontbreekt bij amateurclubs een doorlopende leerlijn. Juist dat is belangrijk om ervoor te zorgen dat jeugdspelers niet alleen alle oefenstof aangeboden krijgen maar dat dit ook op het juiste moment (leeftijd) gebeurd. Voor elke leeftijd zijn er in de methode doelen omschreven waarbij techniek, tactiek, fysiek en mentale aspecten aan de orde komen. En elk volgend seizoen wordt ............. Lees HIER verder

"Video" nieuwe spelregels Onder 8 en Onder 9

Kijk voor meer informatie over de nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen op http://www.knvb.nl/pupillenvoetbal 

Lees meer...

De jeugd volop van start

Aanstaande zaterdag begint het echt. De teams hebben al wat trainingen achter de rug en de bekerwedstrijden staan voor de deur. Drie zaterdagen strijden voor de beker en gelijktijdig oefenen om klaar te zijn voor de competitie die 23 september voor de meeste teams start. Veel teams hebben al een ouderbijeenkomst gehad en voor de andere teams is die gepland.

 

Columbia heeft in alle jeugdcategorieën 1 of meer teams en bij de pupillen hebben we zelfs vaak per leeftijdsjaar meer teams. Op het jeugddeel van deze website https://www.avvcolumbia.nl/index.php/jeugdafdeling veel meer info over de jeugdafdeling en de individuele teams.

 

De afgelopen weken zien we de aanmelding van veel nieuwe jeugdleden. Overschrijvingen van andere verenigingen zijn tot maart 2018 in de meeste gevallen ook tijdens het seizoen mogelijk.

 

Algemene info over de jeugdafdeling kan altijd worden ingewonnen via mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Nieuwsbrief

Meldt je hier aan voor de nieuwsbrief van de Jeugdafdeling.
Vul hieronder je emailadres in.
Please wait

Laatste Wedstrijdverslagen

Zaterdagmiddag 12:45. JO17-1 bekerwedstrijd tegen VVOP. Het was erop of eronder. VVOP stond al bovenaan, en was dus niet van plan om dat uit handen te geven. Eerste helft ging goed. Na eerst een beetje
Zaterdagmiddag 12:45. JO17-1 bekerwedstrijd tegen VVOP. Het was erop of eronder. VVOP stond al bovenaan, en was dus niet van plan om dat uit handen te geven. Eerste helft ging goed. Na eerst een beetje

Al het Jeugdnieuws

FacebookTumblrInstagramGoogle