Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

 

We hebben er weer 2 gediplomeerde pupillen trainers bij!!

IMG-20190409-WA0003Christian Mulder (O8-3) en Niels Westerink (O10-2) zijn nl geslaagd voor de cursus en hebben recent het diploma in ontvangst genomen.

 

Tijdens de cursus leer je hoe je kinderen in de leeftijdsklasse O8-O13 kunt leren voetballen, hoe je dat aan hen over moet brengen en in training en coaching vorm kan geven.

Concrete onderwerpen die tijdens de cursus aan bod komen zijn: het trainen van jeugdspelers in de verschillende leeftijdsgroepen, kenmerken van de verschillende leeftijdsgroepen, jongens- en meisjesvoetbal en leiding geven aan jeugdspelers.

Verslag 4x4 landentoernooi

Grote opkomst, andere opzet, plezier, veel wedstrijden en veel aan de bal

Bovenstaande punten waren van toepassing op het jaarlijks terugkerende pupillentoernooi, wat altijd in de winterstop plaats vind.

4 tegen 4

Deze editie in 2019 een andere opzet door op 2 velden 4 tegen 4 te spelen, met als doel dat de speelsters/spelers veel aan de bal zijn en samenspelen met elkaar.

O8 en O9

De kids van de O8 en O9 waren onderling verdeeld, 4 spelers per land en 2 poules. De winnaars van poule A en B speelden de finale, respectievelijk Zuid Spanje tegen Noord Nederland. Zuid Spanje won de finale wedstrijd en was de winnaar van het 4 tegen 4 futsal landentoernooi.

Lees meer...

Nieuwsbrief Najaar 2018

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

 

Dan kun je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling Najaar 2018

Scheids bedankt !!

20181006 101111-1843x1382De week van 6 oktober t/m 14 oktober is door de KNVB benoemd als Week van de Scheidsrechter. Zoals René van Loenen (scheidsrechter coördinator van de jeugd) terecht opmerkte, moeten scheidsrechters natuurlijk elke week deze waardering krijgen.

 

Afgelopen zaterdag hebben we de scheidrechters/spelbegeleiders die vrijwel elke week bij Columbia wedstrijden leiden extra in het zonnetje gezet.

’s Morgens was het verenigingsvoorzitter Eddie Zeen die in het vernieuwde sponsorhome diverse scheidrechters toesprak en benadrukte hoe belangrijk het voor Columbia is dat ze steeds weer bereid zijn om wedstrijden te leiden. Elke scheidsrechter ontving een waardebon om deze waardering extra tot uiting te brengen.

’s Middags reikte scheidsrechter coördinator René van Loenen de bonnen uit aan de toen aanwezige scheidsrechters.

Lees meer...

Nieuwsbrief September 2018

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

 

Dan kun je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling September 2018

Columbia mini’s gestart

IMG-20180903-WA0012Afgelopen maandag was de eerste training van de mini’s. Dit seizoen dus op de maandag van 17.45u tot 18.45u. Een nieuw concept bij Columbia met een zeer ervaren trainer die de assistentie heeft van de spelers van Columbia Onder 17-1.

 

Trainen op echt gras op het hoofdveld waarbij de ouders dus op de tribune kunnen meekijken. De eerste training was een groot succes. Trainen in kleine groepjes op je eigen niveau Kinderen die al 4 jaar zijn en geboren in 2012, 2013 of 2014 zijn van harte welkom en kunnen op de genoemde tijd gewoon mee doen.

Lees meer...

Al het Jeugdnieuws

wedstrijdverslag

Laatste Wedstrijdverslagen

Veluwse boys 15-1 - Columbia 15-2Met nog 2 wedstrijden te gaan hebben we vandaag Veluwse boys in Garderen als tegenstander.we zijn gemotiveerd om te winnen,we hebben namelijk afgesproken dat als ze de laatste 2 wedstrijden
Columbia 09-1 geeft wedstrijd uit handen en speelt gelijkVandaag de uitwedstrijd tegen activia uit Twello op het progamma. Om 9.00 uur klonk jet 1ste fluitsignaal. De wedstrijd begon erg tam van beide kanten. En
09-1 speelt gelijk in ware thrillerVandaag de wedstrijd thuis tegen warnveldse boys op het progamma. Het was de eerste ontmoeting tussen deze twee teams en al snel bleek dat ze aan elkaar gewaagd waren.
FacebookTumblrInstagram