Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

 

Nieuwsbrief Najaar 2018

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

 

Dan kun je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling Najaar 2018

Scheids bedankt !!

20181006 101111-1843x1382De week van 6 oktober t/m 14 oktober is door de KNVB benoemd als Week van de Scheidsrechter. Zoals René van Loenen (scheidsrechter coördinator van de jeugd) terecht opmerkte, moeten scheidsrechters natuurlijk elke week deze waardering krijgen.

 

Afgelopen zaterdag hebben we de scheidrechters/spelbegeleiders die vrijwel elke week bij Columbia wedstrijden leiden extra in het zonnetje gezet.

’s Morgens was het verenigingsvoorzitter Eddie Zeen die in het vernieuwde sponsorhome diverse scheidrechters toesprak en benadrukte hoe belangrijk het voor Columbia is dat ze steeds weer bereid zijn om wedstrijden te leiden. Elke scheidsrechter ontving een waardebon om deze waardering extra tot uiting te brengen.

’s Middags reikte scheidsrechter coördinator René van Loenen de bonnen uit aan de toen aanwezige scheidsrechters.

Lees meer...

Nieuwsbrief September 2018

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

 

Dan kun je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling September 2018

Columbia mini’s gestart

IMG-20180903-WA0012Afgelopen maandag was de eerste training van de mini’s. Dit seizoen dus op de maandag van 17.45u tot 18.45u. Een nieuw concept bij Columbia met een zeer ervaren trainer die de assistentie heeft van de spelers van Columbia Onder 17-1.

 

Trainen op echt gras op het hoofdveld waarbij de ouders dus op de tribune kunnen meekijken. De eerste training was een groot succes. Trainen in kleine groepjes op je eigen niveau Kinderen die al 4 jaar zijn en geboren in 2012, 2013 of 2014 zijn van harte welkom en kunnen op de genoemde tijd gewoon mee doen.

Lees meer...

Trainingspak 5 euro

5euroDe inname en uitgifte van kleding is voor een groot deel afgerond. Op donderdagavond 30 augustus is vanaf 19.30u er nog gelegenheid om de oude tas/kleding in te leveren en de nieuwe tas met trainingspak op te halen (Sponsorhome)

 

Heb je belangstelling om nog een “oud” Columbia trainingspak aan te schaffen dan kan dat voor een bedrag van 5 euro.
Hiervoor is gelegenheid op de zaterdagen 1 september, 8 september en 15 september in de tijdperiode van 09.00u tot 12.00u

Nieuwsbrief Juli 2018

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

Dan je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling Juli 2018

 

Wil je de volgende keer ook de nieuwsbrief in je mail?

Lees meer...

Al het Jeugdnieuws

wedstrijdverslag

posterjeugd

Laatste Wedstrijdverslagen

Na een gelijk spel en 3 verloren wedstrijden op rij mogen we aantreden bij en tegen wwna,die hun laatste 2 wedstrijden hebben gewonnen van de op papier betere elftallen. Dus moeten onze beste beentje voor
Columbia j081 neemt winst mee naar huis Ja daar sta je dan zaterdagmorgen 08.30 bij SV Helios te Deventer. De weergoden waren ons niet goed gezint vandaag maar de voetbalgoden wel. Wij trappen af om 09
Vandaag stond de derby op het progamma uit bij albatross. Van te voren wisten we dat dit een goede tegenstander is met veel fysieke kracht en dus wisten we wat ons te doen stond vandaag en
FacebookTumblrInstagramGoogle