Welkom op de startpagina van de Jeugdafdeling.

Hierboven vind je via de getoonde links veel informatie over en voor de jeugd.
Voor vragen of opmerkingen over de jeugdafdeling kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nieuwsoverzicht van de Jeugdafdeling:

 

Nieuwsbrief Januari 2018

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

Dan je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling Januari 2018

 

Wil je de volgende keer ook de nieuwsbrief in je mail?

Lees meer...

Onder 8 op koers

O8 1 FotorIn de najaarscompetitie had Columbia twee Onder 8 teams. Vrijwel alle spelers kwamen vanuit de vooropleiding van de Columbia mini’s en vervolgden hun weg in de nieuwe Onder 8 competitie. Het grote voordeel vanaf dit seizoen is het spelen tegen uitsluitend leeftijdgenoten en niet zoals in het verleden in “de Fjes” ook tegen spelers die een jaar ouder zijn.

 

Mooi om te zien dat beide teams zeer enthousiaste trainers en leiders hebben en dat ouders en andere aanhang er altijd is en de spelers ondersteunt.

Lees meer...

Borrelen

kerstborrel2017De goed heilig man verlaat alweer bijna ons land en het volgende evenement dient zich alweer aan. Ditmaal een evenement dat bedoeld is voor de ouders en de teamleiders als dank voor alle steun en toewijding die jullie geven. Ook tijdens de koude en gure momenten.

Uiteraard is de jeugd daarbij ook van harte welkom.

 

Daarom deze uitnodiging voor de kerstborrel.

De locatie die we hiervoor hebben gekozen is het jeugdhonk.

Lees meer...

Sinterklaas

Sinterklaas-184x300Zoals jullie weten komt woensdag 29 nov de Sinterklaas met zijn pieten naar Columbia. Er is dus deze dag geen voetbal voor de betreffende teams.

 

Het feest is bedoeld voor de mini’s, de onder 08 en 09 teams.

De Sinterklaas zal tussen 18.00 en 19.30 bij ons langs komen. We vieren het dit jaar in het clubhuis van Columbia. De zaal gaat open om 17:45 en zal rond 20:00 sluiten verwachten we.

 

Sinterklaas en zijn pieten gaan ervan uit dat iedereen er zal zijn. Mocht je nu toch helaas verhinderd zijn meld je dan af via je trainer of begeleider van je elftal.

Pupillenscheidsrechters geslaagd!

De afgelopen weken zijn 5 Columbia cursisten druk in de weer geweest om opgeleid te worden tot pupillenscheidsrechter. Na twee theorieavonden, een interactieve app en wedstrijden fluiten bij de onder 8 en onder 9 teams was het vrijdagavond 17 november de dag waarop de cursisten konden slagen voor het officiële KNVB diploma.

 

Na een een stukje theorie op het veld en een afsluitende quiz kon KNVB docent Jaap Kort melden dat iedereen was geslaagd. Columbia is weer 5 pupillenscheidsrechters rijker.

Nick, Ivar, Dion, Robin en Arianne, namens de jeugdafdeling gefeliciteerd met jullie diploma en veel plezier als scheidsrechter bij Columbia.

Lees meer...

Nieuwsbrief Najaar 2017

De nieuwsbrief is weer naar alle abonnees verzonden.

 

Nu kan het natuurlijk zijn dat je je nog niet hebt ingeschreven en deze dus niet krijgt.

Dan je de nieuwsbrief bekijken door op onderstaande link te klikken:

Nieuwsbrief Jeugdafdeling Najaar 2017

 

Wil je de volgende keer ook de nieuwsbrief in je mail?

Lees meer...

Al het Jeugdnieuws

Laatste Wedstrijdverslagen

Na een lange winterstop speelde Columbia O19-1 vandaag weer de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie. Uit tegen SDV Barneveld O19-2 werd er met 3-3 gelijkgespeeld.  In de winsterstop speelde Columbia zoals gewoonlijk de zaalvoetbaldriedaagse tijdens dit
Vandaag onze eerste wedstrijd in de 1e klasse!een stapje hoger en dus betere teams als tegenstander. Na een ritje van een half uurtje kwamen we aan in Ermelo bij Dvs 33 Ermelo Wat een mooi complex

Nieuwsbrief

Meldt je hier aan voor de nieuwsbrief van de Jeugdafdeling.
Vul hieronder je emailadres in.
Please wait
FacebookTumblrInstagramGoogle